Δέσποινα Βανδή: Η χαλαρή της βόλτα στο Golden Hall... προ καραντίνας!

Με ποιον ήταν παρέα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δέσποινα Βανδή: Η χαλαρή της βόλτα στο Golden Hall... προ καραντίνας!

Μπορεί η Δέσποινα Βανδή και η Μάνια Ντέλου να μένουν πλέον στον σπίτι, λόγω και των εξελίξεων που έχουμε με την πανδημία, ωστόσο ο φωτογραφικός φακός τις είχε πιάσει πριν όλα αυτά, να κάνουν χαλαρά, τα ψώνια τους στο Golden Hall και εμείς σας έχουμε τις φωτογραφίες.

Τα πράγματα πλέον έχουν αλλάξει καθώς έχουμε απαγόρευση της κυκλοφορίας, ωστόσο πριν κάποιο καιρό η Δέσποινα Βανδή και η Μάνια Ντέλου είχαν κάνει τα ψώνια τους το γνωστό πολυκατάστημα και φυσικά ο φακός των φωτογράφων ήταν εκεί για να τις αποθανατίσει.

Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από αρχές Μαρτίου, που ακόμα τα καταστήματα δεν είχαν κλείσει και όπως θα δείτε στις εικόνες, η τραγουδίστρια και το μοντέλο απόλαυσαν μερικές όμορφες στιγμές στο γνωστό εμπορικό κέντρο.

Με χαλαρή διάθεση στο Goolden Hall η Δέσποινα Βανδή, που τώρα κάνει... καραντίνα

Η Δέσποινα Βανδή λοιπόν πλέον μένει στο σπίτι και μας δείχνει τα όσα κάνει εκεί μέσα από αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα το έχει ρίξει στο μαγείρεμα και τα όσα φτιάχνει δεν περιγράφονται!

Όταν ωστόσο είχαμε όλοι μας ζωή και βγαίναμε έξω η τραγουδίστρια και η διάσημη φίλη της είχαν πάει να κάνουν τα ψώνια τους, όπως μας μαρτυρούν και οι σακούλες που κρατάνε στα χέρια τους.

Και οι δύο είναι ντυμένες απλά, με την τραγουδίστρια να φορά ένα όμορφο τζιν φόρεμα το οποίο έχει συνδυάσει με αθλητικά παπούτσια. Τι καλύτερο σύνολο για να πας για ψώνια με την φίλη σου; Η Ντέλου από την μεριά της επίσης ντύθηκε άνετα με κολάν και ένα φοβερό t-shirt!

Ορίστε και οι φωτογραφίες από την βόλτα τους

Δέσποινα Βανδή - Μάνια Ντέλου στο Golden Hall

Δέσποινα Βανδή - Μάνια Ντέλου

Δέσποινα Βανδή για ψώνια