Αδιανόητο! Η Φαίη Σκορδά φόρεσε παπούτσι που πάνω είχε το πρόσωπο της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Βγήκε στον αέρα η τηλεφωνική παρέμβαση της Τσιμτσιλή

Αδιανόητο! Η Φαίη Σκορδά φόρεσε παπούτσι που πάνω είχε το πρόσωπο της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Θα κλάψετε από τα γέλια μόλις δείτε την εμφάνιση της παρουσιάστριας που αποδέχτηκε την πρόκληση του Νίκου Μουτσινά.

Η Φαίη Σκορδά αποδέχτηκε την πρόκληση του Νίκου Μουτσινά και σήμερα στην εκπομπή «Το Πρωινό» φόρεσε παπούτσια με το πρόσωπο της Σταματίνας Τσιμτσιλή!

Expand player

Ο παρουσιαστής χθες προκάλεσε την Φαίη Σκορδά να φορέσει παπούτσια με το πρόσωπο της Σταματίνας και εκείνη δέχτηκε και εμφανίστηκε στην εκπομπή της σήμερα με αυτά. Ένα ζευγάρι all star, τα οποία είχαν πάνω το πρόσωπο της Σταματίνας, δείτε εδώ την πρόκληση του.

Η γνωστή παρουσιάστρια μάλιστα βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή και έκανε το σχόλιο της γι’ αυτό το challenge, λέγοντας πως της αρέσει αλλά της είναι μεγάλα τα παπούτσια και δεν θα μπορεί να τα φορέσει και εκείνη.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

Η Φαίη Σκορδά εκτός από τα παπούτσια με το πρόσωπο της Τσιμτσιλή χθες είχε και ένα ατύχημα on air

Ατύχημα για τη Φαίη Σκορδά στο Πρωινό, δεν φαντάζεστε τι της έμεινε στο χέρι. Η παρουσιάστρια την ώρα που είχε τηλεφωνική σύνδεση με τις τηλεθεάτριες της, έκανε μια μικρή ζημιά και έτρεξαν αμέσως να την βοηθήσουν.

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχε με μια τηλεθέατρια για να δώσει εντυπωσιακά δώρα, έκανε κατα λάθος κάτι πολύ αστείο.

Όταν η Φαίη Σκορδά έπιασε μια κούκλα βιτρίνας με ένα φόρεμα πάνω, της έμεινε στα χέρια η μισή και έπεσε η άλλη μισή στο πάτωμα.

Αμέσως, κάποιος από το συνεργείο της εκπομπής έτρεξε να την βοηθήσει και να σηκώσει την κούκλα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Επίσημη ανακοίνωση από την Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινού για τον ΑΝΤ1

Φαίη Σκορδά: Το σορτσάκι που τρέλανε το Νίκο Ηλιόπουλο είναι από τα BSB σε σούπερ τιμή!