Νίκος Μουτσινάς: Έστειλε «τελεσίγραφο» στη Φαίη Σκορδά - «Να φορέσει το παπούτσι...»

Η αδιανόητο πρόκλησή του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νίκος Μουτσινάς: Έστειλε «τελεσίγραφο» στη Φαίη Σκορδά - «Να φορέσει το παπούτσι...»

Ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από τη σημερινή του εκπομπή θέλησε να στείλει στη Φαίη Σκορδά ένα «τελεσίγραφο» από τα δικά του, προκαλώντας την να βγει στην εκπομπή της, φορώντας παπούτσι που πάνω του θα έχει το πρόσωπο της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Ο γνωστός παρουσιαστής έχει πλέον τη δική του φήμη στο χώρο και δεν έχει αφήσει κανέναν άνθρωπο της τηλεόρασης και όχι μόνο που να μην έχει κάνει κάποια από τις προκλήσεις του.

Σήμερα σειρά είχε η Φαίη Σκορδά, η οποία χθες εμφανίστηκε στην εκπομπή της με σαγιονάρες, και προέβαλε ένα απόσπασμα από το Καλό Μεσημεράκι, στο οποίο η Βάνια εμφανίζεται με παπούτσια που έχουν πάνω το πρόσωπο του Νίκου Μουτσινά, προκαλώντας τον να φορέσει κι εκείνος τα ίδια με το πρόσωπο της Φαίης Σκορδά.

Αυτό το «τελεσίγραφο» έστειλε ο Νίκος Μουτσινάς στη Φαίη Σκορδά

Φυσικά ο Νίκος Μουτσινάς δεν έχασε την ευκαιρία και εμφάνισε σήμερα παπούτσια που πάνω είχαν το πρόσωπο της Φαίης Σκορδά, ετοιμάζοντάς της ωστόσο μία ξεχωριστή πρόκληση.

Συγκεκριμένα την προκάλεσε να βγει αύριο στον αέρα φορώντας παπούτσια που να έχουν πάνω το πρόσωπο της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Νωρίτερα ωστόσο ο Νίκος Μουτσινάς είχε φάει άκυρο από μία παρουσιάστρια

Ο λόγος για τη Χριστιάνα Αριστοτέλους, την οικοδέσποινα της μεσημεριανής ζώνης του Alpha Κύπρου που όλοι την έχουν συγκρίνει με την Ελένη Μενεγάκη, αφού αντίστοιχα στην χώρα της, έχει δει τεράστια επιτυχία.

Η ίδια αποκάλυψε στην εκπομπή της «Με αγάπη, Χριστιάνα» πως θα εμφανιζόταν στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στις 13 Μαρτίου, ωστόσο, λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού δεν συνέβη ποτέ.

Να σημειώσουμε πως οι δυο τους γνωρίζονται πολλά χρόνια, αφού είχαν συνεργαστεί περίπου πριν δεκατρία χρόνια, όταν βρέθηκαν στον πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον «Όμορφο κόσμο το πρωί» του MEGA.