Η Φαίη Σκορδά βγήκε στο Πρωινό με σαγιονάρες - Το «γλέντι» από τους συνεργάτες της

Χαμός με την εμφάνισή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Φαίη Σκορδά βγήκε στο Πρωινό με σαγιονάρες - Το «γλέντι» από τους συνεργάτες της

Στη σημερινή εκπομπή της, η Φαίη Σκορδά αποφάσισε να βγει στον αέρα του Πρωινού φορώντας τις σαγιονάρες της, και όπως ήταν επόμενο, οι συνεργάτες της μόλις το συνειδητοποίησαν της έκαναν κανονικό «γλέντι» για την επιλογή της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια μας έχει συνηθίσει σε πολύ γκράντε εμφανίσεις στην εκπομπή της καθημερινά αλλά και σε εντυπωσιακά παπούτσια τα οποία είναι πραγματικά ένα κι ένα.

Σήμερα ωστόσο αποφάσισε να αφήσει για λίγο στην άκρη τα τακούνια της και τα πέδιλά της και θέλησε να βάλει ένα άνετο παπούτσι για να μένει χαλαρή καθ' όλη τη διάρκεια της εκπομπής της.

Έβαλε λοιπόν τις σαγιονάρες της, με το συγκεκριμένο σχέδιο βέβαια να είναι πολύ στην μόδα, και τους συνεργάτες της να μη διστάζουν να σχολιάσουν τη νέα στιλιστική επιλογή της.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πρώτος απ' όλους σχολίασε: «Η Φαίη έχει έρθει σήμερα κάμπριο, με πόδι κάμπριο, θα πάει να πλύνει τις βεράντες σε λίγο. Την άλλη φορά έλα ξυπόλιτη», της είπε μεταξύ άλλων.

Φαίη Σκορδά σαγιονάρες

Η παρουσιάστρια ωστόσο δεν ενοχλήθηκε και αμέσως του απάντησε πως και όταν φόραγε αθλητικά πάλι την κορόιδευαν οπότε δεν κάθισε να ασχοληθεί, μιας και η άνεση είναι πάνω απ' όλα, ενώ τις προάλλες μας εντυπωσίασε με το BSB σορτσάκι της.

Πριν φορέσει όμως τις σαγιονάρες, η Φαίη Σκορδά έγινε έξαλλη στον αέρα

Αφορμή για να ανοίξει αυτό το θέμα ξανά η Φαίη Σκορδά, ήταν η χθεσινή αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη πως έχει πέσει πολλές φορές θύμα απάτης και έχει απευθυνθεί στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Η παρουσιάστρια λοιπόν με αφορμή το γεγονός αυτό αποκάλυψε τι έμαθε αυτές τις ημέρες και έγινε έξω φρενών. Ενώ όπως ανέφερε έχει απευθυνθεί και η ίδια στη Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και βρήκε ότι αυτή η απάτη δεν συμβαίνει στην Ελλάδα αλλά στο εξωτερικό.

Φαίη Σκορδά ΑΝΤ1 απάτη

«Εγώ να φανταστείτε τα είδα σε κάτι βιντεάκια στο You Tube που δεν είχαν εμπορικό χαρακτήρα.Μου είχε πει ο Ξένος ο διατροφολόγος και τα είδα. Στην Κύπρο σε ένα φαρμακείο το παίζουν σα διαφημιστικό… και είπα κατεβάστε τα όλα. Σε μία ημέρα δεν θα υπάρχουν. Είναι επικίνδυνο ότι έχει να κάνει με το χάσιμο των κιλών, είναι θέμα υγείας. Είναι επικίνδυνα όλα αυτά τα σκευάσματα Είναι ψέματα όλα! Είναι απάτη. Ένας χρόνος τώρα.», είπε στον αέρα του Πρωινού.