Φαίη Σκορδά: Το σορτσάκι που τρέλανε το Νίκο Ηλιόπουλο είναι από τα BSB σε σούπερ τιμή!

Κοντεύει να εξαφανιστεί από τα online stores!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φαίη Σκορδά: Το σορτσάκι που τρέλανε το Νίκο Ηλιόπουλο είναι από τα BSB σε σούπερ τιμή!

Η Φαίη Σκορδά είναι γνωστό πως έχει μια απίστευτη αδυναμία στις κολεξιόν των BSB αφού πολλά από τα ρούχα της κατά καιρούς είναι από εκεί! Ωστόσο, πρόσφατα έκανε μια εμφάνιση στο πλευρό του Νίκου Ηλιόπουλου που τρέλανε τους πάντες το καυτό σορτσάκι της κι εμείς βρήκαμε πως μπορείς να το αγοράσεις κι εσύ σε σούπερ τιμή.

Συγκεκριμένα, λίγες ώρες πριν μέσα από ένα αποκλειστικό φωτορεπορτάζ - δείτε εδώ αναλυτικά - σας αποκαλύψαμε αποκλειστικά στο Youweekly.gr πως το Σάββατο το πρωί ο φακός μας απαθανάτισε το νέο ζευγάρι της showbiz, Φαίη Σκορδά και Νίκο Ηλιόπουλο να απολαμβάνουν τον ήλιο κάνοντας μια βόλτα περπατώντας στην Βουλιαγμένης. Εκεί έμειναν βέβαια όλοι άφωνοι αφού όπως φαίνεται το καλοκαίρι έχει έρθει για την Φαίη, επιλέγοντας να βάλει ένα τζιν σορτσάκι που αναδείκνευε πολύ τα απίστευτα πόδια της.

Επειδή, όμως, εμείς είμαστε γυναίκες και λατρέψαμε αυτό το υπέροχο casual ντύσιμο που έκανε για να συνοδεύσει τον αγαπημένο της βρήκαμε όλες τις πληροφορίες για το που μπορείς να προμηθευτείς κι εσύ αυτά τα δυο κομμάτια που φόρεσε.

Τι τιμή έχει το σορτσάκι της Φαίης Σκορδά

Φαίη Σκορδά σορτσάκι BSB τιμή

Το σορτσάκι όπως αναφέρουν πληροφορίες μας ανήκει στα BSB και βρίσκεται στα 49,90€ ενώ και το μπλουζάκι που ανήκει στην ίδια εταιρεία βρίσκεται στα 44,90€. Η Φαίη Σκορδά, λοιπόν, κατάφερε με 95 ευρώ στο σύνολο να κάνει το πιο τέλειο ντύσιμο για το Σάββατο πρωί!

Κι αν εσένα σε πιάνουν ακόμα λίγο τα κρύα μπορείς να βρεις στα BSB και μια ζακέτα που φοράει συνέχεια η Φαίη Σκορδά!

Η ροζ ζακέτα της Φαίης Σκορδά είναι από τα BSB και κάνει χαμό

Η Φαίη Σκορδά, όπως έχουμε δει μέσα από την εκπομπή της, επιλέγει πολύ συχνά να φοράει κομμάτια από την συλλογή της αλυσίδας ένδυσης και υπόδησης των BSB. Πριν από λίγες ημέρες, φόρεσε μια ζακέτα σε ροζ χρώμα που κάνει χαμό.

Η παρουσιάστρια του Πρωινού, λατρεύει την μόδα και πραγματοποιεί με κομμάτια που είναι trends, απίστευτους συνδυασμούς. Μάλιστα, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram που δημοσιεύει τις εμφανίσεις της, μας έχει δώσει πολλές ιδέες για looks. Τόσο πρωινά, όσο και πιο απογευματινά.

Η Φαίη Σκορδά με την βοήθεια και του στιλίστα της στην εκπομπή καθημερινά με τους συνδυασμούς της, αποσπά τις καλύτερες εντυπώσεις. Γνωρίζει τι της ταιριάζει και επιλέγει κομμάτια που αναδεικνύουν την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Πριν από λίγες ημέρες, λοιπόν η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει μια πολύ εντυπωσιακή και girly ζακέτα, την οποία μπορείς και εσύ να βρεις και να αγοράσεις στο διαδικτυακό κατάστημα των BSB