Φαίη Σκορδά: Με κοντό καυτό σορτσάκι για καφέ με το Νίκο Ηλιόπουλο

Πήραν "φωτιά" τα κλικ των φωτογράφων! Αποκλειστικό υλικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φαίη Σκορδά: Με κοντό καυτό σορτσάκι για καφέ με το Νίκο Ηλιόπουλο

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr πέτυχε στις 24/4 την Φαίη Σκορδά με τον αγαπημένο της, Νίκο Ηλιόπουλο, για καφέ στο χέρι στη Βουλαγμένη και η παρουσιάστρια ήταν πιο όμορφη από ποτέ με το καυτό τζιν σορτσάκι της.

Η ασθένειά της από τον κορωνοϊό είχε βέβαια αίσιο τέλος για εκείνη και χωρίς να αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα τα παιδιά της, αλλά σίγουρα ήταν κάτι που τη φόβισε. Απέβαλε όμως τα αρνητικά της συναισθήματα πολύ σύντομα και το ξεπέρασε στη συνέχεια αρκετά ψύχραιμα. Από την στιγμή μάλιστα που επέστρεψε και στο πλατό του «Πρωινού» η παρουσιάστρια είναι πιο αισιόδοξη, πιο χαρούμενη, πιο απελευθερωμένη και πιο σίγουρη για τις επιλογές της. Και μπορεί να πέρασε αρκετές μέρες μακριά από τον αγαπημένο της Νίκο Ηλιόπουλο λόγω της καραντίνας, τώρα όμως οι δυο τους αναπληρώνουν όσο καλύτερα μπορούν τον χαμένο χρόνο.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You - Φωτογραφίες: Μανώλης Μαυρομουστακάκης

Ο επιχειρηματίας βρίσκεται πολύ συχνά τα απογεύματα στο σπίτι της Φαίης και προσπαθούν, κυρίως τα Σαββατοκύριακα, να κάνουν και κάποιες μικρές βόλτες στα νότια προάστια, όσο το επιτρέπουν οι συνθήκες των περιοριστικών μέτρων. Όπως βλέπετε και στον φωτογραφικό φακό του YOU, το ζευγάρι το μεσημέρι του Σαββάτου αποφάσισε να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα της Βουλιαγμένης κάνοντας μια σύντομη βόλτα στην παραλία, αφού πρώτα σταμάτησαν να πάρουν καφέ σε γνωστό take away στέκι της γειτονιάς της Φαίης. Κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και κάθισαν στην ουρά αναμονής χωρίς, για πρώτη φορά, να τους ενοχλεί που οι γύρω τους είχαν εστιάσει τα βλέμματά τους επάνω τους. Χαρούμενοι και οι δύο, ερωτευμένοι και επιτέλους απελευθερωμένοι. Έτοιμοι -γιατί όχι;-, να κάνουν πια και το επόμενο βήμα στη σχέση τους, που είναι ακόμη και η συγκατοίκηση. Η Φαίη είναι πια αποφασισμένη για όλα!

Φαίη Σκορδά Νίκος Ηλιόπουλος για καφέ

Δείτε εδώ πόσο κοστίζει το σύνολο της Φαίης Σκορδά κι από που το έχει αγοράσει!

Να υπενθυμίσουμε πως προσφάτως η παρουσιάστρια έστειλε τον αγαπημένο της να της πάρει ψάρια κι έπεσαν πάνω του οι φωτογράφοι! Δείτε εδώ όλα όσα έγιναν

«Δεν θέλω πια να είμαι μόνη μου»

Σε μια αποστροφή του λόγου της σε συνέντευξη στον αέρα του «Πρωινού» με την Έλλη Κοκκίνου, η Φαίη έδωσε το στίγμα των νέων μεγάλων αλλαγών στη ζωή της. «Αυτές τις μέρες είπα πραγματικά δεν θέλω να είμαι μόνη μου. Δεν ξέρω γιατί, μου έχει κακοφανεί πάρα πολύ». Και, φυσικά, έχει ξεκινήσει πια να το κάνει πράξη. Η πολύχρονη μοναξιά της μετά το διαζύγιό της από τον Γιώργο Λιάγκα έλαβε τέλος και είναι έτοιμη να ξαναϋπάρξει ερωτευμένη και πλήρης. Όμως, δεν είναι μόνο αυτές οι αλλαγές που αποφάσισε να κάνει στη ζωή της. Εδώ και λίγες μέρες ξεκίνησε νέο πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής στο σπίτι, με ασκήσεις που της πρότεινε η αγαπημένη της Ελένη Πετρουλάκη. Η Φαίη προετοιμάζεται σίγουρα για ένα αλλιώτικο καλοκαίρι!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ