Επίσημη ανακοίνωση από την Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινού για τον ΑΝΤ1

Έφερε ευχάριστα νέα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επίσημη ανακοίνωση από την Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινού για τον ΑΝΤ1

Ευχάριστα τα νέα που μας φέρνει η Φαίη Σκορδά, η οποία έκανε επίσημη ανακοίνωση μέσα από την εκπομπή Πρωινό και τον αέρα του ANT1. Ποια τα νεότερα που "έρχονται" τώρα αναφορικά με το κανάλι και τα αγαπημένα μας προγράμματα;

Ανακοίνωση "έσκασε" σήμερα μέσα από την εκπομπή του ANT1 και την Φαίη Σκορδά που μίλησε για την επιστροφή των αγαπημένων μας σειρών, οι οποίες είχαν διακόψει τα γυρίσματα τους εξαιτίας και των εξελίξεων που είχαμε με τον κορωνοϊό. Διαβάστε τα όσα είπε η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της.

Όπως ανέφερε στο Πρωινό η Φαίη Σκορδά, 11 Μαΐου ξεκινάνε τα γυρίσματα όλων των ελληνικών σειρών του ΑΝΤ1 και στις 18 θα γίνει η ολική επαναφορά του προγράμματος.

"Να πούμε ότι ξεκινούν όλα τα γυρίσματα ξανά με το καλό, αφού έχουν γίνει πολύ σοβαρές συζητήσεις ανάμεσα στην παραγωγή και σε όλες τις ομάδες των πρωταγωνιστών. 11 Μαΐου ξεκινούν τα γυρίσματα όλων των παραγωγών του ΑΝΤ1. Οι “Άγριες μέλισσες”, η “Γυναίκα χωρίς όνομα”, και το “Πέτα τη φριτέζα” όλα" είπε η Φαίη Σκορδά με την ίδια να προσθέτει ακόμα ότι:

"Επίσης, παράλληλα και τα παιχνίδια μας τα ωραία “Still Standing”, “Ρουκ Ζουκ”. Βέβαια να πούμε πως μέχρι στιγμής βλέπαμε κάποια επεισόδια και ενώ ξεκινούν τα γυρίσματα 11 του μηνός, στον αέρα τα ολόφρεσκα επεισόδια θα τα δούμε 18 Μαΐου. Υπάρχουν ήδη γυρισμένα επεισόδια – κάποια, όχι μεγάλος αριθμός – τα οποία έπρεπε να μπουν στο μοντάζ. Υπάρχει μια διαδικασία, μοντάζ, μουσική, επιμέλεια, οπότε θα έχουμε από τις 18 Μαΐου να δούμε φρέσκο πρόγραμμα". Δείτε ωστόσο και ποιον "πρόδωσε" το Πρωινό. Αυτός θα φύγει από το J2US.

Το βίντεο με την ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά

Εκτός από την Φαίη Σκορδά και το Πρωινό, ανακοίνωση για τον ANT1 έκανε και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Ειδικότερα το τέλος του Live Tonight ανακοίνωσε ο γνωστός παρουσιαστής, που είχε - λόγω του κορωνοϊού και των εξελίξεων που είχαμε - αφήσει για λίγο στην άκρη το The 2night show. Πολλά από τα κανάλια είχαν προχωρήσει σε αλλαγές στο πρόγραμμά τους, ώστε να καλύψουν τα όσα συνέβαιναν.

Ωστόσο πλέον πολλές από τις εκπομπές που είχαν διακόψει, δίνοντας την θέση τους σε ενημερωτικές και άλλα προγράμματα, γυρνούν πλέον στην τηλεόραση. Έτσι λοιπόν και ο Γρηγόρης Αρναούτγλου, που όπως είπε θα αρχίσει και πάλι την αγαπημένη εκπομπή The 2night show.

Ο ίδιος είχε πει άλλωστε ότι το Live Tonight θα κρατούσε όσο και η περίοδος του εγκλεισμού. Ωστόσο σταδιακά έχουμε άρση των μέτρων και τα τηλεοπτικά προγράμματα βρίσκουν και αυτά ξανά τους ρυθμούς τους.

Ο παρουσιαστής είπε συγκεκριμένα ότι η εν λόγω εκπομπή θα σταματήσει την Πέμπτη που μας έρχεται και θα ξεκινήσει ο νέος κύκλος του The 2night show.