Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ποζάρει με μαγιό και χωρίς ίχνος ρετούς

Μείναμε!

Με μαγιό πόζαρε η Ντορέττα Παπαδημητρίου που ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram και "έριξε" το μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Δείτε την χωρίς ίχνος ρετούς στα πόδια της. Έχει σωματάρα.

Μια θεά η Ντορέττα Παπαδημητρίου που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της στην οποία την βλέπουμε να είναι με το μαγιό της και καλή παρέα και να απολαμβάνει τον ήλιο. Ο καιρός άλλωστε έχει γίνει τόσο ζεστός αυτές τις ημέρες, που μόνο με μαγιό είναι να κυκλοφορεί κανείς.

Expand player

Στην εικόνα την βλέπουμε με το μαγιό της και είδαμε πόσο καλλίγραμμα αλλά και γυμνασμένα είναι τα πόδια της και πραγματικά μείναμε. Μάλιστα φαίνεται και το διακριτικό τατουάζ που έχει κάνει στο πέλμα της.

Αυτή είναι η φωτογραφία που ανέβασε με το μαγιό της και χωρίς ίχνος ρετούς η Ντορέττα Παπαδημητρίου

Φυσικά η ηθοποιός και παρουσιάστρια δεν πήρε τους δρόμους με το μπικίνι της. Το αντίθετο ξάπλωσε αναπαυτικά στον καναπέ και απόλαυσε την έναρξη του καλοκαιριού. "Let the symmer begin" (σ.σ. ας αρχίσει το καλοκαίρι) έγραψε στο ποστ της, που μας ξετρέλανε.

Η ίδια είχε μοιραστεί δε και ένα απίστευτο σκηνικό που της συνέβη. Δείτε εδώ τι έγινε και σάστισε.

Η συγκλονιστική αποκάλυψη που είχε κάνει

Η ίδια είχε βρεθεί πριν λίγες μέρες καλεσμένη στην εκπομπή Σημείο Συνάντησης και είχε αποκαλύψει κάτι για την 11η Σεπτεμβρίου.

"Ήμουνα το προηγούμενο βράδυ πάνω στον ένα πύργο και έπινα το ποτό μου γιατί είχε ένα μπαρ. Την άλλη μέρα το πρωί ξύπνησα και βρήκα 150.000 κλήσεις στο κινητό μου. Δεν είχα καταλάβει γιατί το πρώτο αεροπλάνο έπεσε στις 9 το πρωί. Το δεύτερο αεροπλάνο το είδαμε να μπαίνει στον πύργο και να μη βγαίνει. Ήταν ό,τι πιο σοκαριστικό έχω ζήσει στη ζωή μου" είχε πει χαραλτηριστικά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ντορέττα Παπαδημητρίου - Κατερίνα Ζαρίφη: Οι θάνατοι που τις «τσάκισαν» - «Το έμαθα στα γενέθλιά μου...»

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Κυρία! - Έκανε face time με τον κομμωτή και έβαψε ρίζα