Ντορέττα Παπαδημητρίου - Κατερίνα Ζαρίφη: Οι θάνατοι που τις «τσάκισαν» - «Το έμαθα στα γενέθλιά μου...»

Συγκλονιστικές εξομολογήσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ντορέττα Παπαδημητρίου - Κατερίνα Ζαρίφη: Οι θάνατοι που τις «τσάκισαν» - «Το έμαθα στα γενέθλιά μου...»

Τόσο η Ντορέττα Παπαδημητρίου, όσο και η Κατερίνα Ζαρίφη, συγκλόνισαν με την εξομολόγηση που έκαναν στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» για τους θανάτους που τις «τσάκισαν», με τη μία μάλιστα να σχολιάζει πως έμαθε για την αρρώστια του δικού της προσώπου στα γενέθλιά της.

Οι δύο κυρίες ήταν τα κεντρικά πρόσωπα της εκπομπής της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων μίλησαν για ένα κοινό βίωμα που έχουν, το οποίο έχει να κάνει με το χαμό των πατεράδων τους, συγκινώντας πραγματικά με τα λόγια τους σχετικά με το πώς βίωσαν την όλη κατάσταση.

Μάλιστα, η Κατερίνα Ζαρίφη αναφέρθηκε και στη συμβολή της Ελένης Μενεγάκη στη δύσκολη αυτή φάση της ζωής της.

Τα λόγια της Κατερίνας Ζαρίφη και της Ντορέττας Παπαδημητρίου για τους θανάτους των πατεράδων τους που τις «τσάκισαν»

Η Κατερίνα Ζαρίφη ανέφερε ότι συνέβη σε μια περίοδο που δεν θα ήταν εύκολο για την ίδια να «βγαίνει» στην τηλεόραση και η Ελένη Μενεγάκη της έδωσε τον χώρο που χρειαζόταν. «Όταν αρρώστησε ο μπαμπάς μου πήγαινα σε όλες τις χημειοθεραπείες, μετά έφευγα πήγαινα ραδιόφωνο, μιλάμε για ροκ κατάσταση. Έκανα και τηλεόραση τότε, αλλά το είχα συζητήσει με την Ελένη Μενεγάκη και προς τιμήν της μου είπε “πάρε τον χρόνο σου”, γιατί τηλεοπτικά εγώ καρφώνομαι. Το έμαθα τη μέρα των γενεθλίων μου ότι είναι άρρωστος ο μπαμπάς».

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, στη συνέχεια, μοιράστηκε τη δική της εμπειρία: «Εγώ τότε ήμουν στο θέατρο. Ο μπαμπάς μου μπήκε εντατική την 1η Φλεβάρη και μέχρι τις 19 που έφυγε εγώ ήμουν κάθε μέρα στο θέατρο. Θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά προς το τέλος ότι μας έλεγαν ότι μετράει ώρες κι εγώ έπρεπε να πάω στο θέατρο. Είχα πει τότε στους συναδέλφους να πούμε τα λόγια λίγο πιο γρήγορα για να προλάβω να πάω στον μπαμπά μου. Είχαμε βγάλει την παράσταση αυτή πολύ γρήγορα.

Όταν έφυγε ο μπαμπάς μου είχαμε την κηδεία Σάββατο και είχαμε διπλή παράσταση. Η απογευματινή ακυρώθηκε αλλά στη βραδινή πήγα κανονικά» είπε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία μάλιστα είχε κάνει πρόσφατα μία ανάρτηση για τον πατέρα της