Ντορέττα Παπαδημητρίου: Κυρία! - Έκανε face time με τον κομμωτή και έβαψε ρίζα

Μας έδειξε και το αποτέλεσμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ντορέττα Παπαδημητρίου: Κυρία! - Έκανε face time με τον κομμωτή και έβαψε ρίζα

Κυρία η Ντορέττα Παπαδημητριού. Κουρεύτηκε μόνη της μεν, με την κατάλληλη βοήθεια δε. Η ίδια έκανε face time με τον κομμωτή της και έβαψε την ρίζα των μαλλιών της.

Οι κομμωτικές δίνουν και παίρνουν αυτές τις ημέρες, καθώς πολλοί είναι οι διάσημοι που λόγω των κλειστών κομμωτηρίων, που έχει φέρει η πανδημία του κορωνοίού, έχουν αναλάβει δράση και περιποιούνται πλέον μόνοι τους τον εαυτό τους.

Έτσι λοιπόν έκανε και η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια, που ανέβασε και σχετική εικόνα ως story στο Instagram. Ωστόσο η Ντορέττα Παπαδημητρίου δεν ήταν μόνη σε αυτήν της την προσπάθεια, καθώς πήρε και την βοήθεια του ειδικού.

Μάλιστα δεν παρέλειψε και με δεύτερη ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να μας δείξει και τα αποτελέσματα που είχε το εγχείρημά της. Κατά εμάς τα πήγε περίφημα! Ας την δούμε όμως.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες της Ντορέττας Παπαδημητρίου που έβαψε ρίζα με την βοήθεια του κομμωτή της

Η όμορφη ηθοποιός λοιπόν ανέβασε το story της στο Instagram στο οποίο την βλέπουμε να μιλά με τον ειδικό για το πως να φτιάξει το μαλλί της. Να προσθέσουμε βέβαια ότι και άλλος ένας ειδικός, ο Τρύφωνας Σαμαράς, έδωσε συμβουλές για το πως να κουρευτούμε μόνοι μας.

Αυτό είναι και το story που ανέβασε η Ντορέττα Παπαδημητρίου

Ντορέττα Παπαδημητρίου βάφει ρίζα

"Μαλλί στην καραντίνα .Το βάφεις μόνη σου(για πρώτη φορά),με τον άνθρωπο που ξέρει,στο FaceTime ,να σου λέει τί να κάνεις.. Αποτέλεσμα :έχεις αποκτήσει μια νέα εμπειρία ,έχεις μάθει κάτι ακόμα σε τούτη τη ζωή και εκτιμάς ακόμα περισσότερο τον @nicolasvil" έγραψε ύστερα σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram και στην οποία μας έδειξε τα αποτελέσματα από την βαφή που πέρασε στα μαλλιά της.

Ορίστε και το ποστ