Ντορέττα Παπαδημητρίου: Δεν θα πιστέψετε τι έπαθε στον δρόμο

Το αποκάλυψε η ίδια!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Ντορέττα Παπαδημητρίου: Δεν θα πιστέψετε τι έπαθε στον δρόμο

Δεν θα πιστέψετε τι έπαθε στον δρόμο η Ντορέττα Παπαδημητρίου! Η περίοδος της καραντίνας έληξε και πλέον όλο και περισσότεροι επιστρέφουν στην καθημερινότητα τους, όπως και εκείνη.

Αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν γυρίσει στις εργασίες τους με αποτέλεσμα η κίνηση στους δρόμους να έχει αυξηθεί και πάλι, κάτι που δεν βρήκε την ηθοποιό και παρουσιάστρια πολύ χαρούμενη.

Τι έπαθε στον δρόμο η Ντορέττα Παπαδημητρίου

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου χρειάστηκε να βγει από το σπίτι της προκειμένου να τακτοποιήσει κάποιες δουλειές και δυστυχώς έπρεπε να έρθει αντιμέτωπη για ακόμα μια φορά μετά από καιρό με την κίνηση. Ωστόσο να αναφέρουμε πως πριν που ήταν σε καραντίνα μάθαμε και πόσο χρονών έγινε ο γιος της! Δείτε την ανάρτηση που έριξε τα social.

Αφού λοιπόν έμεινε στο αυτοκίνητό της για αρκετή ώρα σκέφτηκε πως ήταν στιγμή να αναφέρει το παράπονό της για την κίνηση στο δρόμο στους ακόλουθούς της, λέγοντας χαρακτηριστικά, πως δεν της έλειψε καθόλου η κίνηση στους δρόμους!

Συγκλονιστική αποκάλυψη

Συγκλονιστική η αποκάλυψη που έκανε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία μίλησε στην ΕΡΤ μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη.Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μας είπε για μια πολύ σοκαριστική στιγμή στην ζωή της.

Ειδικότερα οι δύο γυναίκες βρέθηκαν στην εκπομπή της ΕΡΤ "Σημείο Συνάντησης" και συνομίλησαν μεταξύ τους. Ανάμεσα σε όσα είπαν ήρθε και μια αποκάλυψη από την Ντορέττα Παπαδημητρίου, που είπε ότι την την ημέρα πριν πέσουν οι Δίδυμοι Πύργοι στις ΗΠΑ, βρισκόταν σε έναν από αυτούς.

"Ήμουνα το προηγούμενο βράδυ πάνω στον ένα πύργο και έπινα το ποτό μου γιατί είχε ένα μπαρ. Την άλλη μέρα το πρωί ξύπνησα και βρήκα 150.000 κλήσεις στο κινητό μου. Δεν είχα καταλάβει γιατί το πρώτο αεροπλάνο έπεσε στις 9 το πρωί. Το δεύτερο αεροπλάνο το είδαμε να μπαίνει στον πύργο και να μη βγαίνει. Ήταν ό,τι πιο σοκαριστικό έχω ζήσει στη ζωή μου" είπε μεταξύ άλλων. Δείτε ωστόσο και τα όσα είπαν οι δύο γυναίκες στην εκπομπή για τους θανάτους, που τις τσάκισαν.