Σάββατο, 05 Δεκεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών έγινε ο γιος της Ντορέττας Παπαδημητρίου

Η μαμά του έκανε μια γλυκιά ανάρτηση!

Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών έγινε ο γιος της Ντορέττας Παπαδημητρίου
News 23.03.2020 13:27
Από Youweekly Team

Με μια γλυκιά ανάρτηση η Ντορέττα Παπαδημητρίου ευχήθηκε στον μεγάλο της γιο χρόνια πολλά ενώ αποκάλυψε και τα πόσα έκλεισε. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο έχει μεγαλώσει!

Ο Φίλιππος και ο Διονύσης είναι οι δύο γιοι της όμορφης ηθοποιού και παρουσιάστριας που με μια γλυκιά ανάρτηση, θέλησε να ευχηθεί στον πρώτο χρόνια πολλά.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε η ίδια μέσω του ΙInstagram της φέτος τα γενέθλια θα τα γιορτάσουν οι τρεις τους στο σπίτι, όπου και βρίσκονται αυτές τις ημέρες εξαιτίας και των εξελίξεων με τον κορωνοϊό που "τρέχουν". Άλλωστε ήδη από σήμερα (23/3) έχουμε απαγόρευση της κυκλοφορίας ενώ το υπουργείο συνεχίζει την καμπάνια "μένουμε στο σπίτι" ώστε να αποφευχθεί η εξάπλωση του ιού, που ήδη έχει φέρει 17 νεκρούς και στην Ελλάδα.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποκάλυψε πόσο χρονών έγινε ο γιος της

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου λοιπόν θέλησε να ευχηθεί χρόνια πολλά στον μεγαλύτερο της γιο και όταν μας αποκάλυψε την ηλικία του μέναμε με το πόσο έχει μεγαλώσει.

"Χρόνια πολλά σ´αυτον τον φανταστικό τύπο,που έχω την ευλογία να είναι γιος μου και μαζί με τον άλλο φανταστικό μου τύπο,είναι η καλύτερη παρέα,για να το γιορτάσουμε φέτος στο σπίτι τα τρία μας ! Aka και η Gigi" έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Ντορέττα Παπαδημητρίου που μας είπε και πόσο χρονών έγινε ο γιος της.

Στα hashtags που έβαλε η ηθοποιός και παρουσιάστρια αποκαλύφθηκε και η ηλικία του παιδιού της, ο οποίος έγινε 14χρονών! Μάλιστα η ίδια ανέβασε και μια φωτογραφία του στο Instagram για το χρόνια πολλά. Δείτε ωστόσο εδώ και τι θα γίνει με το έργο στο οποίο παίζει. Τι ανακοινώθηκε;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Μιλάει ανοιχτά για τον δεύτερο γάμο! Θα παντρευόταν ξανά ή όχι;

Εδώ βρίσκει την ηρεμία η Ντορέττα Παπαδημητρίου - "Είναι το ησυχαστήριο μου"

Share