Ντορέττα Παπαδημητρίου: Άσχημα νέα - Σταματά το «Ηairspray» λόγω κορωνοϊού

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ντορέττα Παπαδημητρίου: Άσχημα νέα - Σταματά το «Ηairspray» λόγω κορωνοϊού

Άσχημα τα νέα για την παράσταση «Hairspray» και την Ντορέττα Παπαδημητρίου καθώς ακυρώνεται για λίγο λόγω κορωνοϊού. Η γνωστή ηθοποιός έκανε την ανακοίνωση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Όλο και περισσότερες γίνονται οι θεατρικές παραστάσεις που σταματούν προκειμένου να προστατευτεί ο κόσμος και να ανατραπεί η μετάδοση του ιού.

Το μεσημέρι της Τετάρτης η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανακοίνωσε μέσα από το προφίλ της στο Instagram πως λόγω της κατάστασης που επικρατεί σταματούν οι παραστάσεις του Hairspray.

Λόγω της κατάστασης που επικρατεί και της αναγκαιότητας να αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία μεν ,αλλά και υπευθυνότητα τα όσα γίνονται ,οι παραστάσεις του Hairspray,σταματούν.Δείτε εδώ και μια άλλη πρεμιέρα που αναβλήθηκε

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας,όλους αυτούς τους μήνες .
Ευχαριστώ τους υπέροχους ,υπέρ ταλαντούχους ανθρώπους ,με τους οποίους είχα την τιμή να συνεργαστώ .
Με ηρεμία ,σωστή ενημέρωση και τήρηση των μέτρων πρόληψης κ προστασίας ,όλα θα πάνε καλά» έγραψε.

Δείτε την ανάρτηση της:

Εκτός από την Ντορέττα Παπαδητρίου και το Hairspray αναβλήθηκε και το Madwalk που θα παρουσίαζε η Βίκυ Καγιά

Δυσάρεστα νέα ήρθαν στην δημοσιότητα για το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Βίκυς Καγιά. Όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή «Happy Day», αναβάλλεται. Ωστόσο, βγήκε ήδη η νέα ημερομηνία που πρόκειται να προβληθεί στην τηλεόραση, αλλά και θα διεξαχθεί.

Συγκεκριμένα το MadWalk 2020 που ήταν προγραμματισμένο για τις 6 Απριλίου με παρουσιάστρια για φέτος την Βίκυ Καγιά, αναβάλλεται και έχεις ως νέα ημερομηνία τη Δευτέρα 27 Απριλίου.

«Εγώ χθες μιλώντας με έναν άνθρωπο του Mad, έμαθα ότι αναβάλλεται το MadWalk. Δεν ακυρώνεται, αναβάλλεται προς το παρόν. Ήταν να γίνει στις 6 Απρίλιου και πάει για 27. Μπορεί οι άνθρωποι να το μεταθέσουν εκ νέου, πήραν και αυτοί 15 ημέρες αναβολή για να δουν πως θα εξελιχθεί η κατάσταση» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ωστόσο, δείτε και την Μάιρη Συνατσάκη να σχολιάζει και να "συγκρίνει" Βίκυ Καγιά και Ηλιάνα Παπαγεωργίου.