Eurovision 2020: Αποκάλυψη! Ποιος ο λόγος που δεν εμφανίστηκε η Ελένη Φουρέιρα

Τι συνέβη;

Αποκάλυψη! Αυτός είναι ο λόγος που δεν εμφανίστηκε η Ελένη Φουρέιρα στην Eurovision 2020. Ενώ όλοι περίμεναν να την δουν, τελικά εκείνη δεν φάνηκε ποτέ στις οθόνες μας. Τι συνέβη όμως;

Για ακόμα μια χρονιά και, μάλιστα τρίτη διαδοχική, η Ελένη Φουρέιρα ήταν έτοιμη να επιστρέψει στην Eurovision και στο διαδικτυακό event Europe Shine a Light.

Expand player

Γιατί δεν εμφανίστηκε η Ελένη Φουρέιρα στην Eurovision

Η τραγουδίστρια όμως τελικά δεν συμμετείχε στον τελικό του online μουσικού event «Europe Shine A Light», που μεταδόθηκε το περασμένο Σάββατο 16 Μαΐου στη θέση της φετινής διοργάνωσης.

Η ίδια είχε κάνει πολλές αναρτήσεις στο Instagram και μάλιστα οι πληροφορίες την ήθελαν να εμφανίζεται στην ενότητα «Eurovision Heroes», όπου εμφανίστηκαν καλλιτέχνες που ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν από το κοινό.

Αυτό απογοήτευσε και τους χρήστες του Twitter που Φουρέιρα περίμεναν και Φουρέιρα δεν είδαν.Μάλιστα, οι φήμες ήθελαν την Έλενα Παπαρίζου αλλά εκείνη βγήκε κανονικά. Δείτε εδώ την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου

Τελικά έγινε το ακριβώς αντίθετο, είδαμε την Έλενα Παπαρίζου να μας τραγουδάει το «My number one» που μας είχε φέρει την πρώτη θέση και όχι την Ελένη Φουρέιρα.

Το «Fuego» τερμάτισε στη δεύτερη θέση της Eurovision του 2018 και από τότε η καριέρα της εκτοξεύτηκε και εκείνη έχει τρελάνει την Ευρώπη.

Το 2019 η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε ξανά στη διοργάνωση, με μια σούπερ εμφάνιση στον τελικό του Ισραήλ μαζί με θρύλους του διαγωνισμού.

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε τη σκηνή με τους Conchita Wurst, Mans Zelmerlow και Verka Serduchka και έκανε την Ευρώπη να υποκλιθεί ξανά μπροστά της, με μια εντυπωσιακή performance στο τραγούδι «Dancing Lasha Tubai».

Δείτε όσα είπαν στην Φωλιά την Κου Κου για την Ελένη Φουρείρα:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ελένη Φουρέιρα: «Χάλασε» ο κόσμος με το κίτρινο μαγιό της

Ελένη Φουρέιρα: Η άγνωστη φωτογραφία με φαβορί της Eurovision που είδε το φως