Eurovision 2020: Συγκινεί με τα λόγια της η Έλενα Παπαρίζου

Δείτε όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Eurovision 2020: Συγκινεί με τα λόγια της η Έλενα Παπαρίζου

H Eurovision 2020 είναι γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές, ωστόσο μια προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση. Και αυτή ήταν της εμφάνισης της Έλενας Παπαρίζου. Η τραγουδίστρια που νίκησε το 2005 έφερε χαμόγελα στους φανς με τα λόγια της.

Μπορεί οι τελευταίες πληροφορίες να την ήθελαν εκτός της σημερινής βραδιάς, ωστόσο η Έλενα Παπαρίζου, δεν γινόταν να μην εμφανιστεί στην ειδική βραδιά.

Η ίδια έδωσε το παρών στη διοργάνωση μέσω ενός βίντεο με χαιρετισμό στους eurofans αλλά και ένα μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον. Λίγο πριν κλείσει την σύνδεσή της ωστόσο την ακούσαμε για λίγο να τραγουδά και το νικητήριο κομμάτι «My number one».

Eurovision 2020 - Η θεαματική αρχή και οι εκπλήξεις

Ανάμεσα στις διαδρομές βλέπουμε αρκετές παλιές συμμετοχές, αλλά και αφιερώσεις, όπως και καλεσμένους εκπλήξεις όπως την Nikkie Tutorials που μιλάει με τους φετινούς διαγωνιζόμενους.

Δείτε παρακάτω live τον διαφορετικό τελικό.

Εκτός όμως από τους 41 καλλιτέχνες του φετινού διαγωνισμού, η EBU ετοιμάζει και μια ξεχωριστή ενότητα για την όλη βραδιά με τίτλο «Eurovision Heroes», με καλλιτέχνες που συνέδεσαν το όνομά τους με τον διαγωνισμό τραγουδιού. Μεταξύ αυτών θα είναι η Ελενα Παπαρίζου, η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση στον 50ό διαγωνισμό του 2005, καθώς επίσης και η Ελένη Φουρέιρα. Να σημειώσουμε ωστόσο, πως η εμφάνιση της Φουρέιρα πρέπει να είναι... καρμική. Αφού πριν λίγες ημέρες βγήκε στη δημοσιότητα μια άγνωστη φωτογραφία της με ένα φαβορί του διαγωνισμού. Δείτε την και θα πάθετε πλάκα.

Τα συγκινητικά λόγια της Στεφανίας λίγο πριν τον τελικό της Eurovision

Η Στεφανία Λυμπερακάκη, λίγες ώρες πριν την έναρξη του τελικού, ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έστειλε το δικό της μήνυμα θέλοντας να ευχαριστήσει τους πάντες, αλλά και να τους υπενθυμίσει για την σημερινή βραδιά.

Ανέφερε πως θα την δούμε online ενώ έσπευσε να δώσει τις ευχές της σε όλους, εύχοντάς μας να την απολαύσουμε παρά τις συνθήκες που επικρατούν.