Τα Φιλαράκια: Ασύλληπτος θρήνος για την Phoebe - Πέθανε η μητέρα της από...

«Ένιωσα σαν τέρας»! Έσπασε τη σιωπή της για πρώτη φορά και συγκλόνισε

Ασύλληπτος είναι ο θρήνος που έζησε η τηλεοπτική Phoebe από την σειρά «Τα φιλαράκια». Πέθανε η μητέρα της εν μέσω κορωνοϊού και «έσπασε» τη σιωπή της για πρώτη φορά μετά από περίπου τρεις μήνες που έφυγε από τη ζωή, αλλά και την κηδεία της.

Η Lisa Kudrow, μιλώντας στο Hollywood Reporter, δήλωσε ότι δεν έχει μιλήσει ακόμα για τον χαμό της μητέρας της Nedra Stern, Ενώ, αποκάλυψε πως στην κηδεία της, ήταν πολύ δύσκολο να τηρηθούν οι αποστάσεις σφαλείας για την υγεία τους, λόγω του κορωνοϊού.

Expand player

«Ήμουν εγώ εκείνη που ζήτησα από τον Ραβίνο να πει σε όλους ότι δεν θα αγκαλιαστούμε με κανέναν καθώς ήμασταν στα επείγοντα μαζί της. Ήταν η πιο σκληρή απόφαση γιατί ακόμα τίποτα από αυτά που ζούμε σήμερα δεν ίσχυε τότε και τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης δεν ήταν σε ισχύ», είπε αρχικά και συνέχισε «Ήμουν φρικαρισμένη και όλη μέρα σκεφτόμουν ότι κάποιος θα είχε κορονοϊό. Κάποιοι έδειξαν κατανόηση αλλά οι περισσότεροι με κοίταζαν σαν να ήμουν ένα τέρας όταν έκανα δυο βήματα πίσω, σήκωνα τα δυο μου χέρια και έλεγα “σας ευχαριστώ που ήρθατε”. Ήταν σκληρό»

«Αυτά τα πράγματα που μου ραγίζουν επίσης την καρδιά είναι όταν βλέπω γονείς που εργάζονται στα νοσοκομεία να επιστρέφουν σπίτι τους και να λένε: “θυμάσαι ότι πρέπει να μην πλησιάζεις τη μανούλα ε;”. Αυτό είναι ιδιαίτερα σκληρό για ένα 3χρονο παιδάκι. Πως μπορεί να το καταλάβει; Τουλάχιστον εμείς κάναμε κηδεία κάτι που δεν μπόρεσαν να κάνουν αμέτρητοι άνθρωποι για τους αγαπημένους τους που έχασαν μέσα στην πανδημία», είπε η ίδια.

«Όλοι προσπαθούσαν να με αγκαλιάσουν. Αλλά δεν θα άντεχα αν κάποιος κολλούσε από εμένα», λέει η ηθοποιός πριν αποκαλύψει ότι τόσο εκείνη όσο και κάποια άλλα μέλη της οικογένειάς της αρρώστησαν λίγες ημέρες μετά την κηδεία.

Να σημειώσουμε πως όλοι οι ηθοποιοί από «Τα Φιλαράκια» βρίσκονται σε καραντίνα και τα γυρίσματα για τα νέα επεισόδια έχουν «παγώσει». Τι θα συμβεί από εδώ και πέρα;

Η ανάρτηση της Phoebe από «Τα Φιλαράκια» για το θάνατο της μητέρας της

Την Ημέρα της Μητέρας η Lisa Kudrow δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία της ίδιας με την μητέρα της και έγραψε «Έτσι είναι μια σπουδαία μητέρα. Αυτή στ’ αριστερά».



Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τα Φιλαράκια: Αυτόν τον χαρακτήρα δεν τον είδαμε ποτέ! Τον ανέφεραν σε κάθε επεισόδιο και έγινε «θρύλος»!

Τα Φιλαράκια: Η άγνωστη ιστορία που έκρυψαν από το φως της δημοσιότητας! Ηθοποιοί της σειράς ήταν... εραστές;