Τα Φιλαράκια: Αυτόν τον χαρακτήρα δεν τον είδαμε ποτέ! Τον ανέφεραν σε κάθε επεισόδιο και έγινε «θρύλος»!

Δεν σταμάτησαν να ασχολούνται μαζί του!

Τα Φιλαράκια: Αυτόν τον χαρακτήρα δεν τον είδαμε ποτέ! Τον ανέφεραν σε κάθε επεισόδιο και έγινε «θρύλος»!

Η αγαπημένη σειρά «Τα Φιλαράκια», καθήλωσαν όλο το κοινό από την πρώτη στιγμή της προβολής τους! Υπήρχε όμως ένας χαρακτήρας που δεν τον είδαμε ποτέ! Αυτόν τον άνθρωπο τον ανέφεραν οι πρωταγωνιστές σχεδόν σε κάθε επεισόδιο και όσο περνούσαν οι σεζόν, έγινε σιγά σιγά «θρύλος»!

Πολλοί είναι αυτοί που θυμούνται τον Ross και τη Rachel από τα Φιλαράκια, μιας και οι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς έγραψαν ιστορία με τις ατάκες τους και το άφθονο γέλιο που προσέφεραν επί 10 χρόνια στους τηλεθεατές!

Σας βρήκαμε ακόμα, το περιστατικό που "θάφτηκε" με την Jennifer Anniston η οποία κόντεψε να χάσει τη δουλειά της!

Ποιοι θυμούνται όμως τον γείτονά τους; Ο "ugly naked guy" έγραψε επίσης ιστορίας μιας και ήταν ένας χαρακτήρας που δεν καταφέραμε ποτέ να δούμε το πρόσωπό του.

Έμενε απέναντι από το διαμέρισμα της Rachel και της Monica και οι ηθοποιοί συνήθιζαν να σχολιάσουν το γεγονός πως κυκλοφορούσε μονίμως γυμνός μέσα στο σπίτι!

Σε ένα μόνο επεισόδιο καταφέραμε να δούμε την πλάτη του, όταν ο Ross πήγε και του ζήτησε ευγενικά να βάλει ρούχα.

φιλαράκια ηθοποιός

"Βόμβα" 15 χρόνια μετά το τέλος της σειράς «Τα Φιλαράκια»! Αυτοί οι δύο ηθοποιοί δεν έπρεπε να είναι στην παρέα!

Μία "βόμβα" μεγατόνων "έσκασε" 15 χρόνια μετά το τέλος της σειράς «Τα Φιλαράκια»! Αυτοί είναι οι δύο ηθοποιοί που δεν έπρεπε να είναι στην παρέα των πρωταγωνιστών!

Πρόκειται για τη σειρά που λατρέψαμε όσο καμία άλλη! Δέκα σεζόν με άπειρο ενδιαφέρον και φυσικά άπειρο γέλιο μας "κέρδισε" από το πρώτο λεπτό που βγήκε στον αέρα.

Πώς είναι ο "Joey" από τα "Φιλαράκια" σήμερα;! (PHOTO)

Ωστόσο, 15 χρόνια μετά το τέλος της σειράς, βγήκε στη "φόρα" ένα ενδιαφέρον γεγονός σχετικά με τη σειρά το οποίο αν είχε ισχύσει θα είχε αλλάξει όλα τα δεδομένα. Συγκεκριμένα, δύο από τους πρωταγωνιστές δεν ήταν κανονισμένο να είναι σταθερά μέλη της παρέας αρχικά.

Ο λόγος για το Phoebe και τον Chandler, ίσως τους δύο καλύτερους χαρακτήρες της σειράς. Οι δημιουργοί ήθελαν να κάνουν τους δυο τους, δεύτερους χαρακτήρες της σειράς ωστόσο από το πρώτο λεπτό φάνηκε πως κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο αφού τόσο η Phoebe όσο και ο Chandler είναι κατά γενική ομολογία οι δύο κορυφαίοι και οι δύο πιο αστείοι χαρακτήρες.

Ευτυχώς οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί πρωταγωνίστησαν και μας χάρισαν άφθονο γέλιο!

Phoebe- Chandler