Τα Φιλαράκια: Η άγνωστη ιστορία που έκρυψαν από το φως της δημοσιότητας! Ηθοποιοί της σειράς ήταν... εραστές;

Αποκάλυψη τώρα!

Τα Φιλαράκια: Η άγνωστη ιστορία που έκρυψαν από το φως της δημοσιότητας! Ηθοποιοί της σειράς ήταν... εραστές;

Ηθοποιοί της επιτυχημένης σειράς «Τα Φιλαράκια» ήταν... εραστές; Αυτή είναι η άγνωστη ιστορία που έκρυψαν από το φως της δημοσιότητας!

Η σειρά τα «Φιλαράκια» έχει αγαπηθεί πάρα πολύ από το κοινό τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα! Πρόκειται για ένα σενάριο που λάτρεψαν και λατρεύουν ακόμη πάρα πολύ!

Μία ίσως από τις πιο ανατρεπτικές αποκαλύψεις του καναλιού, ήταν ότι το ζευγάρι της σειράς δεν ήταν από την αρχή ο Ρος και η Ρέιτσελ, αλλά.... η Μόνικα και ο Τζόι, που θα παρουσιάζονταν στο κοινό ως εραστές....

Τελικά τα σχέδια άλλαξαν, όταν οι υπεύθυνοι διαπίστωσαν τη χημεία μεταξύ Άνιστον και Σουίμερ, σχεδόν από την πρώτη μέρα των γυρισμάτων....

Επίσης, εσείς το γνωρίζατε ότι το όνομα της σειράς ήταν άλλο αρχικά; Δείτε εδώ ποιος θα ήταν ο αρχικός τίτλος!

Τα Φιλαράκια: Αυτό είναι το αστρονομικό ποσό που βγάζουν οι ηθοποιοί της σειράς σήμερα! Θα σας "πέσουν" τα μαλλιά με τα λεφτά!

Τα Φιλαράκια σαρώνουν ακόμη! Και αυτό αποδεικνύεται και από το αστρονομικό ποσό που βγάζουν οι ηθοποιοί της σειράς σήμερα! Θα σας "πέσουν" τα μαλλιά με τα λεφτά που παίρνουν, από τις συνεχόμενες επαναλήψεις τους!

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες σειρές της αμερικανικής τηλεόρασης και όχι μόνο. Τι και αν παίζεται χρόνια τώρα, η σειρά - φαινόμενο και οι ηθοποιοί της έχουν καταφέρει το αδιανόητο!

Η πιο πρόσφατη συνεργασία τους ήταν με την Netflix, η οποία είχε και τα πνευματικά δικαιώματα της σειράς, έπειτα από το 1994, όπου προβλήθηκε στο NBC αρχικά. Μόνο από τη Netflix λοιπόν, η σειρά κατάφερε να κάνει έσοδα 100 εκατομμυρίων. Ωστόσο, η σειρά "περνά" σε νέα χέρια τώρα, με τα ποσά να αναμένονται ακόμη περισσότερα από τα υπάρχοντα.

Πιο συγκεκριμένα, ο κάθε ηθοποιός της σειράς, πίσω στο 1994, πληρώνονταν με 22,500 δολάρια ανά επεισόδιο, ενώ όσο η επιτυχία αυξανόταν, αυξανόταν και το ποσό που έβαζαν στην τσέπη τους, με τους πρωταγωνιστές να παίρνουν έως και 40,000 το επεισόδιο. Στην συνέχεια το ποσό αυξήθηκε και άλλο, με αποτέλεσμα να φτάνει τα 75,000 δολάρια, ώσπου όταν έφτασαν στις δυο τελευταίες σεζόν, ο καθένας έπαιρνε "μερίδιο" 1 εκατομμυρίου ανά επεισόδιο.

Να θυμίσουμε κιόλας πως το καστ έκανε πρόσφατα και ένα συγκινητικό reunion, με αφορμή τις συζητήσεις για νέα επεισόδια! Όπως έχει ανακοινωθεί αναμένεται να τους ξαναδούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, πολύ σύντομα, με νέες περιπέτειες!

Ωστόσο, αυτό που κάνει εντύπωση εκτός από τα αρχικά ποσά, είναι τα λεφτά που παίρνουν σήμερα οι ηθοποιοί, ενώ δεν δουλεύουν! Σύμφωνα με την USA Today, ο κάθε ηθοποιός θα έχει συνολικά έσοδα έως το τέλος της χρονιάς, 19 με 20 εκατομμύρια, ενώ το στούντιο αναμένεται να βγάλει τουλάχιστον 1 δισεκατομμύριο. Πράγμα που τους καθιστά πρώτους στη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς παγκοσμίως!