Καραντίνα και στα Φιλαράκια - Τι θα γίνει με το reunion;

Τι ανακοίνωσαν;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καραντίνα και στα Φιλαράκια - Τι θα γίνει με το reunion;

Καραντίνα έβαλε ο κορωνοϊός και στα Φιλαράκια, καθώς ανακοινώθηκαν νέα μέτρα για το reunion; Τι θα γίνει τελικά με το μεγάλο comeback της σειράς που περιμένουν όλοι;

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες που επικαλείται το Variety, τα γυρίσματα του πολυαναμενόμενου reunion αναβάλλονται. Αν και θα ξεκινούσαν την επόμενη εβδομάδα, μετατέθηκαν τουλάχιστον μέχρι τον Μάιο.

Οι Warner Bros. Television και HBO Max αρνήθηκαν να σχολιάσουν περαιτέρω, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό η WarnerMedia πλήρωσε περισσότερα από 400 εκατ. δολ. για τα δικαιώματα της σειράς, κερδίζοντας το Netflix, όπου το σόου ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή.

Τη σκηνοθεσία του νέου επεισοδίου έχει αναλάβει ο Μπεν Ουίνστον, ο οποίος βρίσκεται και στη θέση του παραγωγού, μαζί με τους Κέβιν Μπράιτ, Μάρτα Κάουφμαν και Ντέιβιντ Κρέιν. Στην παραγωγή συμμετέχει επίσης και όλο το καστ των πρωταγωνιστών της σειράς.

Πόσα θα πάρει ο κάθε ηθοποιός από τα Φιλαράκια μετά την καραντίνα για το reunion

Σύμφωνα με το Variety, ο κάθε πρωταγωνιστής θα γίνει κατά πολύ πλουσιότερος και θα προσθέσει στον τραπεζικό του λογαριασμό πολλά λεφτά. Πριν αναφερθούμε στο ποσό να τονίσουμε πως τα γυρίσματα, σύμφωνα με το HBO Max, θα πραγματοποιηθούν στα στούντιο της Warner Bros, όπου γυρίστηκαν τα πρωτότυπα επεισόδια της σειράς, στο Μπέρμπανκ κοντά στο Χόλιγουντ.

Σύμφωνα με το Variety, λοιπόν, ο Ρος, η Μόνικα, ο Τσάντλερ, η Φοίβη, ο Τζόι και η Ρέιτσελ θα πάρουν στην... τσέπη τους 2,5 εκ. δολάρια που σε ευρώ με γρήγορους υπολογισμούς ισοδυναμούν στα 2,3 εκατομμύρια!

Και μιας και το δυνατό comeback είναι πλέον επίσημο πως θα γίνει θυμάστε τις αγαπημένες ατάκες που άφησαν εποχή σε αυτή τη σειρά; Σας τις έχουμε μαζέψει όλες εδώ και θα σας γυρίσουν... χρόνια πίσω! Δείτε τις