4+1 ατάκες από τα Φιλαράκια που άφησαν εποχή στο STAR

Παραμένουν... viral μέχρι και σήμερσ

4+1 ατάκες από τα Φιλαράκια που άφησαν εποχή στο STAR

Μπορεί να έχουν περάσει 16 περίπου χρόνια από την τελευταία φορά που είδαμε τα Φιλαράκια στις τηλεοπτικές μας οθόνες μέσα από το STAR αλλά οι 4+1 ατάκες που έχουν ειπωθεί εξακολουθούν να ακούγονται μέχρι σήμερα και να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Πολλοί από εμάς έχουν δει σίγουρα πάνω από τρεις φορές το κάθε επεισόδιο και αυτό όχι μόνο γιατί είναι μια πολύ αγαπημένη σειρά με γέλιο, αλλά και γιατί παίζει σε επαναλήψεις μέχρι και σήμερα στο κανάλι και μάλιστα με τεράστια επιτυχία.

Αυτές είναι μερικές από τις πιο viral σκηνές - ατάκες της σειράς

”How you doin”’- Joey

Την ακούσαμε πρώτη φορά στην 4η σεζόν όταν η Rachel προσπαθούσε να βρει πως θα ζητήσει σε ραντεβού τον τύπο που της άρεσε. Έκτοτε έγινε η χαρακτηριστική ατάκα του Joey που έπιανε πάντα.

”Unagi”- Ross

Το Unagi είναι μια από τις πιο αστείες στιγμές του που είδαμε στην 6η σεζόν όταν προσπαθούσε να αποδείξει στην Rachel και την Phoebe ότι το οι πολεμικές τέχνες απαιτούν να έχεις απόλυτη επίγνωση της κατάστασης γύρω σου.

”Joey doesn’t share food”- Joey

Η ατάκα που ακούσαμε στην 10η σεζόν έχει στοιχειώσει τις ζωές μας καθώς την ακούμε από πολλούς φίλους μας.

”She’s your lobster”- Phoebe

Η σκηνή της 2ης σεζόν που η Phoebe ταυτίζει την σχέση της Rachel και του Ross με αυτή των αστακών.

”Isn’t that just kick-you-in-the-croch,spit-on-your-nec fantastic?”- Rachel

Μια από τις πιο αστείες ατάκες της Rachel, την ακούσαμε στη 2η σεζόν όταν είχε ταραχτεί πολύ που ο Ross γνώρισε ο Ross είχε βρει καινούρια κοπέλα.

Η πολυθρόνα της Rachel από τα Φιλαράκια βρίσκεται στα IKEA - Με αέρα Νέας Υόρκης το σαλόνι σου

Καλέ και οι ατάκες αλλά σαν την σκηνή με τον Ross γυμνό δεν έπαιξε σε πολλές χώρες, είναι απίστευτη

Άγνωστος παραμένει μέχρι και σήμερα ο λόγος που μια συγκεκριμένη σκηνή στα Φιλαράκια με τον Ross ο οποίος εμφανιζόταν γυμνός δεν έπαιξε σε πολλές χώρες τόσο της Ευρώπης, όσο και εκτός. Μάλιστα, δεν έπαιξε ούτε και στην Ελλάδα.

Η Αμερικάνικη σειρά που προβάλλεται μέχρι και σήμερα στο STAR είδε μεγάλη επιτυχία και θεωρείται μια από τις κορυφαίες της τελευταίες δεκαετίας. Οι ηθοποιοί που έπαιξαν, είδαν επίσης τεράστια επιτυχία και την καριέρα τους να εκτοξεύεται στα ύψη. Όπως π.χ της Jennifer Aniston.

Μια από τις σκηνές που άφησαν αποχή ήταν εκείνη με τον... Ugly Naked Guy.

O άσχημος χοντρός γυμνός τύπος ο οποίος ζει σε ένα διαμέρισμα απέναντι απ' αυτό της Μόνικα και της Ρέιτσελ με αποτέλεσμα αυτές όπως και η υπόλοιπη παρέα να τον παρακολουθούν (πολλές φορές άθελά τους) από το παράθυρο του σπιτιού τους. Ο χαρακτήρας εμφανίζεται μόνο 2 φορές στην οθόνη, αλλά χωρίς να φανεί ποτέ το πρόσωπο του. Τη μία φορά εμφανίζεται ξαπλωμένος σε μια αιώρα κοντά στο παράθυρο του σπιτιού του. Η παρέα προσπαθεί να τον σκουντήξει επειδή έχουν υποψίες ότι είναι νεκρός, αφού δεν έχει κουνηθεί όλη μέρα. Τελικά διαπιστώνουν ότι είναι ζωντανός.

Την άλλη φορά εμφανίζεται μόνο η πλάτη του, ενώ συνομιλεί με τον Ρος, ο οποίος προσπαθεί να τον καλοπιάσει, επειδή θέλει να νοικιάσει το διαμέρισμα του, από το οποίο θα έφευγε. Στο συγκεκριμένο επεισόδιο, υπήρχε και μια σκηνή στην οποία ο Ρος ήταν γυμνός μαζί με τον άσχημο χοντρό γυμνό για να του δείξει ότι έχουν ίδια ενδιαφέροντα και έτσι να νοικιάσει το διαμέρισμα το οποίο ζητούσαν και πολλοί άλλοι, η οποία σκηνή δεν προβλήθηκε για άγνωστους λόγους σε πολλές χώρες. Μια από αυτές τις χώρες ήταν και η Ελλάδα.

Η πολυκατοικία στην οποία έμεναν τα αγαπημένα «Φιλαράκια» και όπου έλαβαν χώρα τα πιο αστεία σκηνικά της σειράς, σήμερα έχει μετατραπεί σε μουσείο το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Νέας Υόρκης! Η φωτογραφία του θα σας φέρει πολλές αναμνήσεις! Δείτε πως είναι...