Έτσι είναι σήμερα η πολυκατοικία που έμεναν τα «Φιλαράκια»! Βρίσκεται στο κέντρο της Νέας Υόρκης!

Θα σας "ταξιδέψει" στο παρελθόν!

Έτσι είναι σήμερα η πολυκατοικία που έμεναν τα «Φιλαράκια»! Βρίσκεται στο κέντρο της Νέας Υόρκης!

Η πολυκατοικία στην οποία έμεναν τα αγαπημένα «Φιλαράκια» και όπου έλαβαν χώρα τα πιο αστεία σκηνικά της σειράς, σήμερα έχει μετατραπεί σε μουσείο το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Νέας Υόρκης! Η φωτογραφία του θα σας φέρει πολλές αναμνήσεις!

Σχεδόν όλα τα επεισόδια της θρυλικής σειράς μας έδειξαν σκηνές από το διαμέρισμα στο οποίο έμενα η Ρέιτσελ με τη Μόνικα και ακριβώς απέναντι ο Τσάντλερ με τον Τζόι.

Το εικονικό διαμέρισμα έχει χαραχθεί στις μνήμες των πιστών τηλεθεατών και έτσι σήμερα έχει μετατραπεί σε ένα είδος μουσείου, στο οποίο μπορεί κανείς να μπει και να "ζήσει" σαν τους πρωταγωνιστές!

Σας βρήκαμε επίσης πόσο κοστίζει το πιο χαρακτηριστικό αντικείμενο μέσα από το διαμέρισμα και θα σας "πέσουν" τα μαλλιά!

Φιλαράκια πολυκατοικία

Τα φιλαράκια: Το λευκό σκυλί που είχε ο Joey στο διαμέρισμα του στην πραγματικότητα άνηκε στην Rachel! Βρίσκεται ακόμη στην πολυκατοικία...

Το λευκό σκυλί που είχε ο Joey στο διαμέρισμα του στα Φιλαράκια, στην πραγματικότητα άνηκε στην Rachel. Το άγαλμα ακόμη και σήμερα βρίσκεται στο σετ των γυρισμάτων.

Μπορεί να έχουν περάσει 16 χρόνια από το τελευταίο επεισόδιο, όμως οι τηλεθεατές παραμένουν φανατικοί στους αγαπημένους τους ήρωες.

Πολλά είναι τα πράγματα που δεν γνώριζες για την τα Φιλαράκια. Ένα από αυτά είναι πως Το λευκό σκυλί που είχε ο Joey στο διαμέρισμα του στην πραγματικότητα άνηκε στην Rachel.

Το λευκό σκυλί, το αγαλματάκι που διακοσμούσε το διαμέρισμα του Τζόι και του Τσάντλερ ανήκε στην πραγματικότητα στην Jennifer Aniston. Της το είχε χαρίσει ως γούρι ένας φίλος της στο ξεκίνημα της καριέρας της κι εκείνη το «δάνεισε» στην παραγωγή για το επεισόδιο στο οποίο ο Τζόι πιάνει χοντρά λεφτά κι αρχίζει να αγοράζει όποια σαβούρα βρεθεί στο οπτικό του πεδίο. Το αγαλματάκι δεν έφυγε ποτέ από το σετ των γυρισμάτων – όποιος επισκεφθεί τα στούντιο της Warner Bros θα διαπιστώσει ότι βρίσκεται ακόμα εκεί.

Ένα απίστευτο σκάνδαλο είχε σημειωθεί στα Φιλαράκια. Της έδωσαν το ρόλο της "Rachel" και τον αρνήθηκε...