Θα πάθετε πλάκα! Βρήκαμε πόσο κοστίζει το αντικείμενο στην πόρτα του σπιτιού της Monica από τα Φιλαράκια!

Όσο ένα ζευγάρι παπούτσια από τα Zara! Αδιανόητο!

Θα πάθετε πλάκα! Βρήκαμε πόσο κοστίζει το αντικείμενο στην πόρτα του σπιτιού της Monica από τα Φιλαράκια!

Αδιανόητο αλλά αληθινό! Μετά από τόσα χρόνια βρήκαμε πόσο κοστίζει - και μάλιστα σε ευρώ - το αντικείμενο που είχε στην πόρτα του σπιτιού της στα Φιλαράκια η αγαπημένη Monica! Θα πάθετε πλάκα σίγουρα με την τιμή!

Είναι το σαλόνι που ξέρουμε σαν το σαλόνι μας. Σε αυτό το διαμέρισμα, που υπενοίκιαζε η Μόνικα από τη γιαγιά που ζούσε στη Φλόριντα, έμειναν όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς για κάποιο διάστημα, εκτός από τον Ρος. Σ' αυτό το σαλόνι έγιναν οι πιο σημαντικές και οι περισσότερες συζητήσεις που έχουμε μάθει απ' έξω (κι έχουν εμφανιστεί με παραλλαγές σε διάφορες άλλες σειρές).

O διακοσμητής της σειράς, Greg Grande, εξηγεί πώς εμπνεύστηκε για τη διακόσμηση του διαμερίσματος: «Στην πρώτη συνάντηση μιλήσαμε μια ώρα για τον χαρακτήρα της Μόνικα. Μιλήσαμε για το ότι θα έμενε στο διαμέρισμα της γιαγιάς της και ότι θα ήταν νέοι χαρακτήρες της γενιάς X που θα έπρεπε να παλεύουν για να βγάλουν χρήματα. Τα έπιπλα τους θα ήταν από ανταλλαγές, από καταστήματα με μεταχειρισμένα είδη. Δεν θα είχαν διακοσμητές... αλλά θα είχαν πολύ γούστο, πολύ στυλ. Επειδή η περιγραφή τους ήταν πολύ συγκεκριμένη ως "generation X", αυτό που έκανα ήταν ότι δημιούργησα αυτό το κλίμα εκλεκτισμού όπου κάθε κομμάτι θα έχει κάτι το ενδιαφέρον χωρίς να σημαίνει ότι έχει βγει από βιτρίνα. Από ανταλλαγές, από δεύτερο χέρι, από το Pottery Barn. Ανακάτεψα τα πάντα για να φτιάξω αυτόν τον καταπληκτικό χώρο. Η ειρωνεία είναι ότι όταν ο κόσμος είδε το σόου η πρώτη τους αντίδραση ήταν «πώς μπορούν να μένουν σε τέτοιο σπίτι;» Αλλά αν δεις το κάθε κομμάτι, πραγματικά θα μπορούσες να πας και να βρεις αυτά τα έπιπλα σε καλές τιμές. Έτσι το έκανε η Μόνικα.»

φιλαράκια star

Το κάδρο κοστίζει 50 ευρώ και μπορείς να το αγοράσεις εδώ

Και ο Joey όμως είχε στο σπίτι του ένα αντικείμενο που έγινε viral! Δεν γίνεται να μην το θυμάσαι...

Jennifer Aniston: Θα πάθετε εγκεφαλικό με το σπίτι της "Rachel" από τα Φιλαράκια! Φωτογραφίες από μέσα...

Θα πάθετε εγκεφαλικό με τις φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της Jennifer Aniston, που την γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε μέσα από τον ρόλο της "Rachel" στη σειρά Φιλαράκια!

Η διάσημη κωμικός άνοιξε το σπίτι της στην California, ένα εντυπωσιακό οίκημα όπου μένει μαζί με τον σύζυγό της, Justin Theroux, αφήνοντάς μας με το στόμα ανοιχτό με το πόσο πολυτελές, κομψό αλλά ταυτόχρονα cozy φαίνεται.

Η ίδια είναι γνωστή για την αγάπη της για οτιδήποτε έχει να κάνει με το σχέδιο και την διακόσμηση και όλοι γνωρίζουν ότι λατρεύει να ασχολείται με ανακαινίσεις χώρων, αφού όπως δηλώνει στο Architectural Digest, το να διαλέγει έπιπλα και υφάσματα είναι κάτι που ηρεμεί την ψυχή της.

Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες καταλαβαίνουμε ότι η διάσημη ηθοποιός έχει δημιουργήσει ένα απόλυτα πολυτελές και επιβλητικό περιβάλλον μέσα στο σπίτι της - οι περισσότεροι έχουν σταθεί στο τεράστιο και επιβλητικό γραφείο που υπάρχει εκεί μέσα, για το οποίο η ίδια δήλωσε πως νιώθει απίστευτη εξουσία όταν κάθεται σε αυτό, γι΄αυτό και δεν κάθεται σχεδόν ποτέ, όπως αποκάλυψε αστειευόμενη.

Σπίτι Φιλαράκια

Τα Φιλάρακια

star

Jennifer Aniston

Rachell φιλαράκια

φιλαράκια σπίτι star

Μιας και μιλάμε για Jennifer Aniston! Πήγε να χάσει την δουλειά της! Το περιστατικό που κατάφεραν να θάψουν έρχεται στη φόρα για πρώτη φορά!