Τα φιλαράκια: Το λευκό σκυλί που είχε ο Joey στο διαμέρισμα του στην πραγματικότητα άνηκε στην Rachel! Βρίσκεται ακόμη...

Η αποκάλυψη προκαλεί ανατριχίλα...

Τα φιλαράκια: Το λευκό σκυλί που είχε ο Joey στο διαμέρισμα του στην πραγματικότητα άνηκε στην Rachel! Βρίσκεται ακόμη...

Το λευκό σκυλί που είχε ο Joey στο διαμέρισμα του στα Φιλαράκια, στην πραγματικότητα άνηκε στην Rachel. Το άγαλμα ακόμη και σήμερα βρίσκεται στο σετ των γυρισμάτων.

Μπορεί να έχουν περάσει 16 χρόνια από το τελευταίο επεισόδιο, όμως οι τηλεθεατές παραμένουν φανατικοί στους αγαπημένους τους ήρωες.

Πολλά είναι τα πράγματα που δεν γνώριζες για την τα Φιλαράκια. Ένα από αυτά είναι πως Το λευκό σκυλί που είχε ο Joey στο διαμέρισμα του στην πραγματικότητα άνηκε στην Rachel.

Το λευκό σκυλί, το αγαλματάκι που διακοσμούσε το διαμέρισμα του Τζόι και του Τσάντλερ ανήκε στην πραγματικότητα στην Jennifer Aniston. Της το είχε χαρίσει ως γούρι ένας φίλος της στο ξεκίνημα της καριέρας της κι εκείνη το «δάνεισε» στην παραγωγή για το επεισόδιο στο οποίο ο Τζόι πιάνει χοντρά λεφτά κι αρχίζει να αγοράζει όποια σαβούρα βρεθεί στο οπτικό του πεδίο. Το αγαλματάκι δεν έφυγε ποτέ από το σετ των γυρισμάτων – όποιος επισκεφθεί τα στούντιο της Warner Bros θα διαπιστώσει ότι βρίσκεται ακόμα εκεί.

Ένα απίστευτο σκάνδαλο είχε σημειωθεί στα Φιλαράκια. Της έδωσαν το ρόλο της "Rachel" και τον αρνήθηκε...

Τα Φιλαράκια: Τον σερβιτόρο που ήταν τρελά ερωτευμένος με την Rachel τον θυμάστε; Στην πραγματικότητα ήταν...

Τον σερβιτόρο από την σειρά «Τα φιλαράκια» που ήταν τρελά ερωτευμένος με την Rachel τον θυμάστε; Στην πραγματικότητα ήταν... σερβιτόρος.

Συγκεκριμένα, όπως είδαμε κατά την διάρκεια των επεισοδίων ξαφνικά έκανε την εμφάνιση του ένας νέος ρόλος που δεν ήταν κεντρικός αλλά έπαιξε σε πολλά σκηνικά.

Φιλαράκια σερβιτόρος STAR

Ο χαρακτήρας του Γκάνθερ, του σερβιτόρου στο στέκι της παρέας Central Perk, αρχικά δεν υπήρχε καθόλου στο σενάριο.

Ο Τζέιμς Μίκαλε Τάιλερ, που τον ερμήνευσε αργότερα, ήταν πραγματικός σερβιτόρος και επιλέχθηκε γιατί ήξερε να χειρίζεται τις μηχανές του εσπρέσο.

Την νέα σύντροφο του Τσάντλερ την ξέρετε; Την περνάει 22 περίπου χρόνια και όπως φαίνεται είναι τρελά ερωτευμένος.

Φιλαράκια: Θα σας πέσουν τα μαλλιά! Αυτός ο ηθοποιός θα έπαιρνε το ρόλο του «Joey»!

Θα σας πέσουν τα μαλλιά μόλις μάθετε ποιος είναι αυτός ο ηθοποιός που είχε περάσει από δύο οντισιόν και θα έπαιρνε το ρόλο του αγαπημένου Joey από τα «Φιλαράκια»!

Κι όμως, ο Matt Le Blanc, δεν ήταν η πρώτη επιλογή των δημιουργών της σειράς για το ρόλο του καρδιοκατακτητή Joey. Αρχικά είχαν στον νου τους έναν άλλο ηθοποιό, ο οποίος ωστόσο κατέληξε να πάρει έναν δευτερεύων ρόλο στη σειρά.

Ο λόγος για τον Hank Azaria, τον οποίο είδαμε τελικά να παίζει τον Ντέιβιντ τον επιστήμονα, έναν από τους δεσμούς της Phoebe!

Ο ηθοποιός είχε περάσει δύο φορές από οντισιόν και ήταν έτοιμος να πάρει το ρόλο, όταν τελικά οι δημιουργοί εντόπισαν τον Matt Le Blanc, ο οποίος ταίριαζε καλύτερα για το ρόλο. Όπως όλα δείχνουν δεν είχαν και άδικο, αφού τελικά εξελίχθηκε σε έναν από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες του κοινού.

Ωστόσο ο Azaria δεν έμεινε παραπονεμένος, αφού κατάφερε τελικά να αποσπάσει έναν ρόλο στην επιτυχημένη σειρά.

Θυμίζουμε πως κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και με τον ρόλο της Rachel, ο οποίος είχε αρχικά δοθεί σε άλλη ηθοποιό και όχι στην Jennifer Aniston!

Φιλαράκια joey