Τα Φιλαράκια: Η Jennifer Anniston κόντεψε να χάσει τη δουλειά της! Το περιστατικό που «θάφτηκε»!

Δεν το γνώριζε κανείς!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τα Φιλαράκια: Η Jennifer Anniston κόντεψε να χάσει τη δουλειά της! Το περιστατικό που «θάφτηκε»!

Το περιστατικό αυτό που «θάφτηκε» για την επιτυχημένη σειρά «Τα Φιλαράκια», δεν το γνώριζε κανείς και ήταν ικανό να αλλάξει εντελώς τη ροή της σειράς. Η Jennifer Anniston κόντεψε να χάσει τη δουλειά της!

Η αγαπημένη ηθοποιός ήταν η πρωταγωνίστρια της σειράς και εντυπωσίασε από το πρώτο λεπτό με το ρόλο της ως Rachel Green. Όμορφη, εύστροφη και ταλαντούχα, η Jennifer Anniston είχε όλα τα χαρακτηριστικά που χρειαζόταν για να γίνει η απόλυτη σταρ.

Σας βρήκαμε ακόμη μία ιστορία που "κρύφτηκε" από το φως της δημοσιότητας για τη δημοφιλή σειρά!

Κάτι που έγινε. Ωστόσο ένα χαρακτηριστικό της ηθοποιού φάνηκε να ενοχλεί αρκετά τους δημιουργούς, οι οποίοι της έκαναν πολλές φόρες σύσταση καθώς συνήθιζε να αργεί. Μάλιστα κάποια στιγμή συζητήθηκε μέχρι και να αντικατασταθεί από άλλη ηθοποιό.

Φυσικά κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό για τη σειρά οπότε η όμορφη ηθοποιός κράτησε τη θέση της και απλά υποσχέθηκε να είναι πιο συνεπής!

Τα φιλαράκια: Νεκρός ο «μπαμπάς» της Τζένιφερ Άνιστον

Πένθος για την Τζένιφερ Άνιστον καθώς ο τηλεοπτικός «μπαμπάς» της από «Τα Φιλαράκια» είναι πλέον νεκρός.

Την είδηση έκανε γνωστή η η εταιρεία εκπροσώπησης του ηθοποιού μέσα από την ιστοσελίδα «Wrap». Ο ηθοποιός έχασε την ζωή μετά από σκληρή μάχη που είχε με την πνευμονία.

«Εμείς όλοι από το Abrams Artists Agency, βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τα θλιβερά νέα. Ένας ταλαντούχος ηθοποιός με καριέρα στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο έφυγε από τη ζωή. Οι σκέψεις όλων μας είναι στην οικογένειά του» ανέφερε η ανακοίνωση.

Ο Ron Leibman, έκανε τον τηλεοπτικό πατέρα της Τζένιφερ Άνιστον ή αλλιώς «Dr. Leonard Green» και έφυγε σε ηλικία 82 ετών.

Ο ηθοποιός νοσηλευόταν εδώ και μερικές ημέρες με πνευμονία σε κλινική της Νέας Υόρκης, ωστόσο δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Σοκ έχει προκαλέσει επίσης το «αστρονομικό» ποσό το που βγάζουν οι ηθοποιοί της σειράς σήμερα!