Μαρία Καλάβρια: Μιλά ανοιχτά για τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου - «Εγώ είμαι πιο μεγάλη και πιο...»

Αυτές είναι οι σχέσεις τους

Η Μαρία Καλάβρια παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, με την ίδια να ξεκαθαρίζει πως ως πιο μεγάλη έχει ήδη βιώσει το όλο συναίσθημα της οικογένειας.

Το ζευγάρι έκανε γνωστό τον χωρισμό του πριν από λίγο καιρό. Ενώ είχε κυκλοφορήσει ένα ρεπορτάζ το οποίο ανέφερε πως η σχέση τους είχε φτάσει στο τέλος, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Expand player

Η Μαρία Καλάβρια ωστόσο βγήκε λίγες μέρες μετά στο Πρωινό και ανακοίνωσε τον χωρισμό τους. Δείτε εδώ όλα όσα είχε πει.

Χθες βράδυ οι δυο τους βρέθηκαν σε κοινή εκδήλωση και μίλησαν για τη σχέση που έχουν τώρα, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό τους.

Αυτά είπε η Μαρία Καλάβρια για τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Ο Δημήτρης είναι ένα νέο παιδί και σαν χαρακτήρας, σε αντίθεση με μένα, που περιμένω να προχωρήσει άμεσα σε μια νέα σχέση και το βρίσκω πολύ φυσιολογικό. Ενώ εγώ που είμαι πιο μεγάλη, πιο συνειδητοποιημένη και έχω περάσει κάποια πράγματα, όπως η οικογένεια και τα παιδιά, σίγουρα δεν θα κάνω την επόμενη κίνηση εύκολα. Για τον Δημήτρη είναι απόλυτα φυσιολογικό, που είναι νέο παιδί, να θέλει να συνεχίσει και να φτιάξει τη ζωή του με κάτι άλλο και θα χαρώ πάρα πολύ. Δεν έχω τέτοια θέματα».

Στην ίδια εκδήλωση βρέθηκε και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος πέρα από τον χωρισμό του με την Μαρία Καλάβρια, σχολίασε και την σχέση που του χρεώνουν με την Ιωάννα Τούνη.

«Έφτασε μια σχέση στο τέλος, είμαστε συνεργάτες με τη Μαρία και πραγματικά έχουμε τις καλύτερες σχέσεις. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος που έχω στη ζωή μου και με έχει στη ζωή της οπότε συνεχίζουμε με διαφορετικούς ρόλους και δεν θα ήθελα με τίποτα να την βγάλω από τη ζωή μου».

Όταν, όμως, ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη δέχθηκε ερώτηση για τη νέα φημολογούμενη σχέση με την Ιωάννα Τούνη θέλησε να ξεκαθαρίσει πως «όταν παίρνεις τηλέφωνο σαν δημοσιογράφος να ρωτήσεις εάν όντως ισχύει κάτι και δεν ισχύει, όταν έχεις πάρει εμένα δηλαδή και σου απαντάω πως είναι επαγγελματικό και δεν τίθεται θέμα να το γράψεις, γράφεις από κάτω μια τέτοια λεζάντα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το δημόσιο σχόλιό του για το χωρισμό του με τη Μαρία Καλάβρια

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Τα πρώτα λόγια του μετά το χωρισμό του με τη Μαρία Καλάβρια