Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το δημόσιο σχόλιό του για το χωρισμό του με τη Μαρία Καλάβρια

"Έμεινε" η Ελένη Μενεγάκη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το δημόσιο σχόλιό του για το χωρισμό του με τη Μαρία Καλάβρια

Μέσα από τη σημερινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δε δίστασε, και έκανε ένα δημόσιο σχόλιο για τον πολυσυζητημένο χωρισμό του με την Μαρία Καλάβρια, ο οποίος αποτέλεσε θέμα συζήτησης για αρκετές μέρες, μέχρι να διαπιστωθεί αν τελικά ισχύει η είδηση για το τέλος της σχέσης τους.

Ο παρουσιαστής εμφανίστηκε μαζί με έναν φίλο του γυμναστή, προκειμένου να δώσει συμβουλές σε όλους όσους θέλουν να χάσουν κιλά και να φτιάξουν το σώμα τους.

Πριν προλάβει ωστόσο να ξεκινήσει τις ασκήσεις του, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θέλησε να κάνει μία αναφορά στον χωρισμό του. Να πούμε ωστόσο ότι σε δηλώσεις που είχε κάνει, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ξεκαθάρισε πως θέλει να κερδίσει ξανά την Μαρία Καλάβρια. Δείτε εδώ τα λόγια του.

Δημήτρης Αλεξάνδρου χωρισμός

«Καλησπέρα παιδάκι μου. Άμα είσαι ψυχολογικά και σωματικά πεσμένος και φρεσκοχωρισμένος, έρχεσαι στον Θοδωρή Τσουανάτο και σε ετοιμάζει για παραλία με πέντε- έξι απλές ασκήσεις», ήταν το σχόλιο που έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Για να σώσει την κατάσταση, η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Την πας αλλού τη συζήτηση και βλέπω θα βρούμε και άλλο κόσμο που θα ενδιαφερθεί για το θέμα, εκτός από αυτούς που θέλουν να γυμναστούν».

Έτσι επιβεβαίωσε η Μαρία Καλάβρια τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Είπαμε να μην είμαστε μαζί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε φίλοι, δεν είμαστε συνεργάτες, είμαστε στη δουλειά μαζί.

Ο Δημήτρης με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Δεν κατεβάσαμε καμία φωτογραφία. Έχουμε στα προφίλ μας από μία φωτογραφία ο καθένας γιατί κι εμένα δεν μου αρέσει να μοιράζομαι τις προσωπικές μου στιγμές…

Είναι πολύ πάρα πολύ πρόσφατο και κανένας δεν ξέρει αν θα το ακολουθήσουμε 100% αυτό. Είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος, που για να τον επιλέξω εγώ να μπει μέσα στο σπίτι μου και στα παιδιά μου σημαίνει ότι το αξίζει… Είτε είμαστε μαζί, είτε όχι, οι φωτογραφίες θα μείνουν εκεί. Δεν είμαι παιδάκι να παίζω και να τις διαγράφω. Είναι ένα κομμάτι της ζωής μου και έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις…

Χθες, όταν έκανε δηλώσεις ο Δημήτρης, δεν είχαμε πάρει κάποιες αποφάσεις. Αποφασίσαμε από κοινού μετά να μην είμαστε μαζί σε προσωπικό επίπεδο, αλλά να παραμείνουμε συνεργάτες και φίλοι. Τώρα τι θα γίνει αργότερα δεν μπορώ να το γνωρίζω…» , είπε χαρακτηριστικά.