Δημήτρης Αλεξάνδρου: Τα πρώτα λόγια του μετά το χωρισμό του με τη Μαρία Καλάβρια

«Θα παλέψω να είμαστε ξανά μαζί»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δημήτρης Αλεξάνδρου: Τα πρώτα λόγια του μετά το χωρισμό του με τη Μαρία Καλάβρια

Μέσα από δηλώσεις που έκανε σε εφημερίδα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θέλησε να μοιραστεί τα πρώτα του λόγια μετά την είδηση του χωρισμού του με την αγαπημένη του, Μαρία Καλάβρια, ξεκαθαρίζοντας πως θέλει να την κερδίσει ξανά.

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, το ρεπορτάζ μίας εφημερίδας, μίλησε για τον χωρισμό του Δημήτρη Αλεξάνδρου με τη Μαρία Καλάβρια, με τον παρουσιαστή να σπεύδει να διαψεύσει το συγκεκριμένο νέο που κυκλοφόρησε.

Λίγες μέρες αργότερα ωστόσο, η Μαρία Καλάβρια επιβεβαίωσε το χωρισμό τους, με τα σχόλια από τις τηλεοπτικές εκπομπές να είναι καταιγιστικά, δείτε εδώ τα τσουχτερά σχόλια του Happy Day για τη στάση του ζευγαριού.

Μιλώντας λοιπόν στην Real , ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θέλησε να ξεκαθαρίσει τον λόγο για τον οποίο δεν παραδέχθηκε εξ' αρχής τον χωρισμό του, λέγοντας μάλιστα πως θα κάνει τα πάντα για να είναι ξανά μαζί με την Μαρία Καλάβρια.

Αυτά είναι τα πρώτα λόγια του Δημήτρη Αλεξάνδρου για τον χωρισμό του με τη Μαρία Καλάβρια

«Είναι δύσκολη πίστα η Μαρία. Η αλήθεια είναι ότι κανένας από τους δυο μας δεν ήθελε να χωρίσει. Δεν θέλω να πω κάτι που μπορεί σε μια εβδομάδα να αλλάξει. Θα παλέψω να είμαστε ξανά μαζί. Σίγουρα, τα συναισθήματα δεν είναι τόσο καλά μετά από έναν χωρισμό», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Έτσι ανακοίνωσε από τη μεριά της η Μαρία Καλάβρια τον χωρισμό τους

«Εξεπλάγην χθες, γιατί ήμουν στη δουλειά μου και άρχισαν να χτυπούν τα τηλέφωνα… Με τον Δημήτρη είμαστε σε μία φάση που αποφασίσαμε να «παγώσουμε» τη σχέση μας. Είπαμε να μην είμαστε μαζί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε φίλοι, δεν είμαστε συνεργάτες, είμαστε στη δουλειά μαζί.

Ο Δημήτρης με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Δεν κατεβάσαμε καμία φωτογραφία. Έχουμε στα προφίλ μας από μία φωτογραφία ο καθένας γιατί κι εμένα δεν μου αρέσει να μοιράζομαι τις προσωπικές μου στιγμές…

Είναι πολύ πάρα πολύ πρόσφατο και κανένας δεν ξέρει αν θα το ακολουθήσουμε 100% αυτό. Είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος, που για να τον επιλέξω εγώ να μπει μέσα στο σπίτι μου και στα παιδιά μου σημαίνει ότι το αξίζει… Είτε είμαστε μαζί, είτε όχι, οι φωτογραφίες θα μείνουν εκεί. Δεν είμαι παιδάκι να παίζω και να τις διαγράφω. Είναι ένα κομμάτι της ζωής μου και έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις…

Χθες, όταν έκανε δηλώσεις ο Δημήτρης, δεν είχαμε πάρει κάποιες αποφάσεις. Αποφασίσαμε από κοινού μετά να μην είμαστε μαζί σε προσωπικό επίπεδο, αλλά να παραμείνουμε συνεργάτες και φίλοι. Τώρα τι θα γίνει αργότερα δεν μπορώ να το γνωρίζω…» , είπε χαρακτηριστικά.