Χαμός στον αέρα του Happy Day - Τα «τσουχτερά» σχόλια για Αλεξάνδρου - Καλάβρια

«Είναι άβολο και άκομψο...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμός στον αέρα του Happy Day - Τα «τσουχτερά» σχόλια για Αλεξάνδρου - Καλάβρια

Κανονικός χαμός έγινε σήμερα το πρωί στο πλατό του Happy Day, με αφορμή τον χωρισμό του Δημήτρη Αλεξάνδρου με την Μαρία Καλάβρια, με μερικά «τσουχτερά» σχόλια να ακούγονται από τους συντελεστές της εκπομπής σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε το όλο ζήτημα το ζευγάρι.

Πολύς λόγος έχει γίνει τις τελευταίες μέρες σχετικά με το αν τελικά το ζευγάρι έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να ισχυρίζεται πως δεν έχουν χωρίσει και τη Μαρία Καλάβρια από τη μεριά της να λέει πως είναι χωρισμένοι στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Βέβαια, λίγο πριν γίνει η αποκάλυψη της Μαρίας Καλάβρια, ο Κώστας Φραγκολιάς στο Happy Day, ξεκαθάρισε πως είχε μιλήσει με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και πως δεν ισχύουν οι φήμες του χωρισμού.

Αποτέλεσμα ήταν σήμερα το πρωί, οι συντελεστές της εκπομπής να σχολιάσουν το συγκεκριμένο θέμα.

Τα «τσουχτερά» σχόλια του Happy Day για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τη Μαρία Καλάβρια

Συγκεκριμένα, στην αρχή η Σταματίνα Τσιμτσιλή σημείωσε: «Είναι πάρα πολύ άβολο και πάρα πολύ άκομψο για τον Δημήτρη, που όπως λέει η Μαρία Καλάβρια τον αγαπάει, τον σέβεται και έχουν περάσει πολύ όμορφα, να τον διαψεύδει και να τον αδειάζει έτσι. Γιατί ο ίδιος ο Δημήτρης, μια μέρα πριν, όταν εμείς ως εκπομπή ζητήσαμε από τον Κώστα με τον οποίο είναι πάρα πολύ καλοί φίλοι να μιλήσουν, έδωσε μια άλλη πραγματικότητα και προσέγγισε το θέμα τελείως διαφορετικά. Άρα η Μαρία ήξερε ότι θα χωρίσει και, σου λέει, ας κανονίσω και μια συνέντευξη σε μια εκπομπή να το συζητήσω;».

Με τη σειρά της, η Τίνα Μεσαροπούλου είπε:«Εδώ υπάρχουν δύο πράγματα. Το ένα είναι ότι ο ενδιαφερόμενος το μαθαίνει πάντα τελευταίος και το δεύτερο είναι ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Αλλά εδώ υπάρχει και μια άλλη πλευρά, δηλαδή, δεν έχουν αποφασίσει καλά καλά από ότι κατάλαβα αν είναι μαζί ή δεν είναι. Το αποφάσισαν το βράδυ και η κυρία Καλάβρια είχε κλείσει ραντεβού το πρωί να βγει ντυμένη, χτενισμένη, βαμμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά».

Τέλος, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έριξε διακριτικά μία σπόντα για την Μαρία Καλάβρια λέγοντας: «Μήπως ήθελε να διαφημίσει το κέντρο αισθητικής της που άνοιγε;».