Μαρία Κορινθίου: Ποζάρει με μαγιό και στέλνει την πιο γλυκιά ευχή στον Γιάννη Αϊβάζη

Η τρυφερή τους φωτογραφία

Η Μαρία Κορινθίου ανέβασε μία πολύ ξεχωριστή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ποζάρει με το μαγιό της και στέλνει στον αγαπημένο της σύζυγο, Γιάννη Αϊβάζη, την πιο γλυκιά ευχή για τα γενέθλιά του.

Το αγαπημένο ζευγάρι δείχνει να είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ. Ο Γιάννης Αϊβάζης είχε σήμερα τα γενέθλιά του και έτσι η Μαρία Κορινθίου έσπευσε να του στείλει ένα μήνυμα όλο γλύκα!

Expand player

Σε μία άκρως καλοκαίρινή φωτογραφία, η Μαρία Κορινθίου μίλησε με τα πιο υπέροχα λόγια για τον άνθρωπό της. Δείτε επίσης την κόρη τους Ισμήνη που έχει μεγαλώσει πολύ.

Αυτή ήταν η ευχή που έστειλε η Μαρία Κορινθίου στον Γιάννη Αϊβάζη

«Χρόνια πολλά πολλά στον ά́ντρα μου! Το παλικάρι μου, τον μάγκα μου, τον φίλο μου, στο συνέταιρο μου, τον partner in crime, το βάσανο μου! Σου εύχομαι να έχεις πάντα αλήθεια στη ζωή σου, αυθεντικότητα, μοναδικότητα και φως! Να είσαι ευτυχισμένος και να έχεις την ευλογία να μεγαλώνεις και να μεγαλώνεις και να μεγαλώνεις.... αγκαλιά με όλους εμάς που σε λατρεύουμε!»

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης έδωσαν μία συνέντευξη μαζί και συγκίνησαν

«Δεν ήταν τόσο εύκολο όσο πίστευα… Ακόμη και να γύριζα πίσω και να ξαναγινόντουσαν τα ίδια πράγματα, θα έκανα τα ίδια. Από εκεί και πέρα, όμως, υπήρξαν καταστάσεις, τις οποίες δεν θα ήθελα να ξαναζήσω. Σίγουρα θεώρησα τον εαυτό μου λίγο υπεύθυνο.

Εγώ έφταιγα που μπήκες σε αυτή την διαδικασία. Όλο αυτό που πέρασες με την επιλόχειο κατάθλιψη και τη δουλειά σου μετά που σε πήγε πίσω, για μεγάλο χρονικό διάστημα ένιωσα ότι εγώ είμαι υπεύθυνος… Αυτές οι ενοχές και οι τύψεις γύρισαν στη χαρά και στην περηφάνια απέναντι σε σένα.

Είσαι μια πολύ δυνατή γυναίκα και είναι ένα από τα πράγματα που αγαπώ πολύ σε σένα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από την Ισμήνη» εξομολογήθηκε ο Γιάννης, με την Μαρία να αναφέρει πως αυτό είναι κάτι που της το λέει για πρώτη φορά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μαρία Κορινθίου: Η εντυπωσιακή πιρουέτα της κόρης της στην άμμο

Μαρία Κορινθίου: Τα πρώτα της λόγια για την κλοπή - Τι συνέβη όταν συνελήφθη ο δράστης;