Μαρία Κορινθίου: Τα πρώτα της λόγια για την κλοπή - Τι συνέβη όταν συνελήφθη ο δράστης;

Μίλησε για τα όσα βίωσε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρία Κορινθίου: Τα πρώτα της λόγια για την κλοπή - Τι συνέβη όταν συνελήφθη ο δράστης;

Τα πρώτα της λόγια είπε στον αέρα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» η Μαρία Κορινθίου. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην δύσκολη στιγμή που έζησε, αλλά και στο τι συνέβη όταν συνελήφθη ο δράστης.

Η ηθοποιός χθες που βρέθηκε στην πλάκα για μια φωτογράφιση για τη συλλογή ρούχων της, έπεσε θύμα κλοπή. Είχε το νου της, στη συνεννόηση με τους συνεργάτες με αποτέλεσμα να προσέχει τα προσωπικά της αντικείμενα.

Σήμερα στο «Έλα χαμογέλα» αποκάλυψε πως ο δράστης που το έκανε να συνελήφθη, όμως η συσκευή τηλεφώνου της παραμένει ακόμα δεν έχει εντοπιστεί.

Οι Αρχές ωστόσο, προσπαθούν να εντοπίσουν μέσω του συστήματος που διαθέτουν τα iphones τη συσκευή. Όπως είπε η Μαρία Κορινθίου οι φωτογραφίες και τα βίντεο που διαθέτει το κινητό της είναι πολύτιμα για εκείνη.

Να σημειώσουμε ωστόσο, πως πριν από λίγες ημέρες «έσπασε» την σιωπή της και αποκάλυψε τον απίστευτο λόγο που την έκανε να σταματήσει να κάνει αναρτήσεις στο Instagram. Δείτε εδώ όσα αποκάλυψε και θα σας αφήσουν άφωνους.

Η αποκάλυψη της Μαρίας Κορινθίου για την κλοπή

Θύμα ληστείας έπεσε η Μαρία Κορινθίου, με την ηθοποιό να κάνει έκκληση μέσα από τα social media, καλής της φίλης. Τι είναι αυτό που της πήραν και που έγινε το περιστατικό; Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή Πρωινό.

Ειδικότερα, όπως θα δείτε μέσα από το βίντεο του Πρωινού, η Μαρία Κορινθίου πήγε στην Πλάκα να κάνει φωτογράφιση και της έκλεψαν το κινητό. Η ίδια ανέβασε αργότερα ένα βίντεο στα social media μιλώντας για τα το άσχημο αυτό περιστατικό.

Μάλιστα όπως είπαν στην εκπομπή του ANT1 βρέθηκε ο άντρας που της το πήρε όχι όμως και το κινητό της τηλέφωνο. Η ηθοποιός είπε στην Νάσυ Παραδεισάνου ότι περιμένει να το ανοίξουν και πάλι για να καταφέρει να κάνει το find my i-phone. Δείτε το σχετικό βίντεο.

Δείτε ωστόσο και τι είχε πει η ίδια για τα social media. Γιατί δεν θέλει να χρησιμοποιεί το Instagram;