Η Μαρία Κορινθίου "σπάει" την σιωπή της - Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησε να χρησιμοποιεί το Instagram

Δείτε τι είπε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Μαρία Κορινθίου

Η Μαρία Κορινθίου "σπάει" την σιωπή της και αποκαλύπτει ποιος είναι ο λόγος που σταμάτησε να χρησιμοποιεί το Instagram. Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε η ίδια για αυτή της την απόφαση.

Εν μέσω καραντίνας οι γνωστή ηθοποιός μένει στο σπίτι μαζί με την μοναχοκόρη της, Ισμήνη, αλλά και τον Γιάννη Αϊβάζη και απολαμβάνουν με όποιον τρόπο σκαρφιστούν τις ώρες τους.

Ωστόσο τον τελευταίο καιρό έχουμε παρατηρήσει μια απόσταση, την οποία είδαν και οι θαυμαστές της, με έναν μάλιστα να της αναφέρει, «Ελπίζω να είστε καλά. Σας χάσαμε από το instagram».

Βλέποντας λοιπόν αυτό το μήνυμα η γνωστή ηθοποιός θέλησε να δώσει την δικιά της απάντηση, στην οποία και ανέφερε, «Απλά ξεκουράζομαι και δεν ασχολούμαι και πολύ με το κινητό μου. Ηρεμία, χαλάρωση, αποτοξίνωση».

Μαρία Κορινθίου απάντηση αποχή instagram

Η νέα καθημερινότητα της Μαρία Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη - Μένουν σπίτι

«Περνάμε καλά», ανέφερε η ηθοποιός λέγοντας ότι έχει τόσα πολλά πράγματα να κάνει που δεν έχει χρόνο να απαντάει στα social media της, και για αυτό αποφάσισε να κάνει ένα βιντεάκι για να αναπληρώσει τον "χαμένο" χρόνο. Δείτε επίσης ποιο είναι το αγαπημένο φαγητό του Γιάννη Αϊβάζη που φτιάχνει καθημερινά!

Τι είχε δηλώσει το ζευγάρι για το χρόνο που περνάει στο σπίτι

Μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου είπαν: «Ήταν να έρθω σήμερα στο πλατό σε σένα. Μένουμε σπίτι. Εγώ είμαι μέρες σπίτι, γιατί το θέατρο ήταν Δευτέρα-Τρίτη» ανέφερε η Μαρία Κορινθίου, με τον Γιάννη Αϊβάζη να συμπληρώνει: «Νομίζω ότι είναι υποχρέωσή μας και όλων των ανθρώπων, για να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση, να προστατεύσουμε ο ένας τον άλλον. Το πιο σημαντικό είναι να το δούμε όλοι σοβαρά. Αυτό είναι το μήνυμά μας. Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν βρισκόμαστε σε διακοπές, πρέπει για λίγες ημέρες να προστατεύσουμε ο ένας τον άλλον».

«Εμένα προσωπικά είναι η καλύτερή μου. Γενικά είμαι πολύ σπιτόγατα, μου αρέσει να κάθομαι στο σπίτι. Είχα ανάγκη να κάτσω, γιατί δούλευα πάρα πολύ, οπότε έχω πάρα πολλά να κάνω. Να φτιάξω το σπίτι, να μαζέψω, να μαγειρέψω. Με την Ισμήνη μαγειρεύουμε, βγαίνουμε έξω στον κήπο, παίζουμε με τα σκυλιά. Έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε… Ήθελε η κόρη μου να δει τους παππούδες της, αλλά δεν την άφησα. Τι να κάνουμε» είπε η ηθοποιός.