Αυτό είναι το αγαπημένο φαγητό του Γιάννη Αϊβάζη - Του το έφτιαξε η Μαρία Κορινθίου!

Μας έτρεξαν τα σάλια!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτό είναι το αγαπημένο φαγητό του Γιάννη Αϊβάζη - Του το έφτιαξε η Μαρία Κορινθίου!

Η Μαρία Κορινθίου μπήκε στην κουζίνα και μαγείρεψε το αγαπημένο φαγητό του συζύγου της, Γιάννη Αϊβάζη! Δείτε τι έφτιαξε η όμορφη ηθοποιός και θα σας τρέχουν τα σάλια.

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz με τους ηθοποιούς να μένουν και αυτοί, τούτες τις ημέρες στο σπίτι ακολουθώντας τις οδηγίες, για τον κορωνοϊό, που έχουν δοθεί από το υπουργείο Υγείας.

Ακολουθώντας λοιπόν τα βήματα και άλλων διασήμων, που έχουν βρει την ευκαιρία τις μέρες αυτές της "καραντίνας", η Κορινθίου μπήκε στην κουζίνα και μας έδειξε ότι πέρα από καλή ηθοποιός είναι και μια εξαιρετική μαγείρισσα.

Η αλήθεια είναι πως αυτές τις ημέρες είναι μια καλή ευκαιρία για μαγείρεμα και δουλειές του σπιτιού, καθώς όλοι μας έχουμε περισσότερο χρόνο. Συνήθως το φόρτο εργασίας είναι μεγάλο και έτσι είναι δυσκολότερο να μαγειρέψει κανείς ειδικά μπελαλίδικα φαγητά! Γιατί και η όμορφη ηθοποιός έκανε ένα πιάτο που, έχει μια διαδικασία! Τι έφτιαξε;

Ποιοι είναι λοιπόν το αγαπημένο φαγητό του Γιάννη Αϊβάζη, που του το έφτιαξε η Μαρία Κορινθίου;

Φυσικά παστίτσιο! Μάλιστα στην ανάρτησή της αναφέρει ότι είναι το αγαπημένο φαγητό του καλού της, καθώς έχει φυσικά μπεσαμέλ φτιαγμένη από την ίδια! Δείτε την εικόνα που ανέβασε ως story στο Instagram! Να πούμε ότι το διάσημο ζευγάρι, μας έδειξε και πως περνά τις ημέρες του στο σπίτι, δίνοντάς μας και μερικές ιδέες για το τι μπορούμε να κάνουμε!

"Παστίτσιο σήμερα, η σπεσιαλιτέ μου και το αγαπημένο φαγητό του Γιάννη Αϊβάζη, εννοείται με δική μου μπεσαμέλ" έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός πάνω στην εικόνα που ανέβασε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης!

Το story με το λαχταριστό παστίτσιο της Μαρίας Κορινθίου

Μαρία Κορινθίου παστίτσιο