#Μένουν_σπίτι η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης - Έτσι περνούν τον χρόνο τους

Πάρτε ιδέες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
#Μένουν_σπίτι η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης - Έτσι περνούν τον χρόνο τους

Ακολουθώντας το κλίμα των ημερών, ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου έμειναν στο σπίτι αντί να πάνε καλεσμένοι στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, περιγράφοντας στην παρουσιάστρια πώς περνούν τον χρόνο τους στο σπίτι!

Το αγαπημένο ζευγάρι δίνει το καλό παράδειγμα και μένει σπίτι μαζί με την κόρη τους, προκειμένου να προστατευθούν και αυτοί από την μετάδοση του κορωνοϊού.

Είδατε στο μεταξύ τη φάρσα που έκανε ο Γιάννης Αϊβάζης στην Μαρία Κορινθίου; Αν όχι δείτε τη εδώ!

Μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου είπαν:

«Ήταν να έρθω σήμερα στο πλατό σε σένα. Μένουμε σπίτι. Εγώ είμαι μέρες σπίτι, γιατί το θέατρο ήταν Δευτέρα-Τρίτη» ανέφερε η Μαρία Κορινθίου, με τον Γιάννη Αϊβάζη να συμπληρώνει: «Νομίζω ότι είναι υποχρέωσή μας και όλων των ανθρώπων, για να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση, να προστατεύσουμε ο ένας τον άλλον. Το πιο σημαντικό είναι να το δούμε όλοι σοβαρά. Αυτό είναι το μήνυμά μας. Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν βρισκόμαστε σε διακοπές, πρέπει για λίγες ημέρες να προστατεύσουμε ο ένας τον άλλον».

«Εμένα προσωπικά είναι η καλύτερή μου. Γενικά είμαι πολύ σπιτόγατα, μου αρέσει να κάθομαι στο σπίτι. Είχα ανάγκη να κάτσω, γιατί δούλευα πάρα πολύ, οπότε έχω πάρα πολλά να κάνω. Να φτιάξω το σπίτι, να μαζέψω, να μαγειρέψω. Με την Ισμήνη μαγειρεύουμε, βγαίνουμε έξω στον κήπο, παίζουμε με τα σκυλιά. Έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε… Ήθελε η κόρη μου να δει τους παππούδες της, αλλά δεν την άφησα. Τι να κάνουμε» είπε η ηθοποιός.

Λίγες μέρες πριν η Μαρία Κορινθίου είχε μιλήσει για την Αντελίνα Βαρθακούρη και το Globetrotters

Η γνωστή ηθοποιός σύμφωνα με δημοσιεύματα, ακουγόταν πως θα είναι στην εκπομπή, ωστόσο εκείνη το διέψευσε, λέγοντας ότι ούτε συζητήσεις έχει κάνει ούτε γνώριζε την ύπαρξη και το περιεχόμενο της εκπομπής.

Ωστόσο, η Μαρία Κορινθίου αναφέρθηκε στην συμμετοχή της Αντελίνας Βαρθακούρη και του Χάρη Βαρθακούρη, και είπε:

«Εγώ το παιδί μου δεν μπορώ να το αφήσω».

Η ηθοποιός σε ερώτηση αν θα μπορούσε να τσακωθεί στον τηλεοπτικό αέρα, είπε: «Αν έχεις για δυο μήνες μια κάμερα πάνω από το κεφάλι σου, υποθέτω δεν μπορείς και να κρατηθείς… Πάντα τα χρήματα είναι ένα δέλεαρ για κάτι που κάνεις αλλά ταυτόχρονα πρέπει να σε αντιπροσωπεύει».