Best Friend's Fear: Η επική φάρσα που έκανε την Μαρία Κορινθίου να αρχίσει τα "γαλλικά"

Είχαν "λιώσει" όλοι στο πλατό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Best Friend's Fear: Η επική φάρσα που έκανε την Μαρία Κορινθίου να αρχίσει τα

Το Best Friend's Fear συνεχίζει την επική του πορεία στον τομέα των αστείων της και μας το αποδεικνύει για ακόμα μια φορά με την επική φάρσα που έκαναν στην Μαρία Κορινθίου! Η ίδια μάλιστα άρχισε τα "γαλλικά", προκαλώντας γέλια σε όσους βρισκόντουσαν εκεί.

H ηθοποιός μαζί με τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη, βρέθηκε σε ένα σπίτι ενός επιχειρηματία προκειμένου να συζητήσουν για μια δουλειά. Αυτό που δεν ήξερε ωστόσο ήταν πως όλο αυτό ήταν ένα "αστείο" με συνεργό τον άντρα της.

Κάποια στιγμή οι δύο άντρες φεύγουν για λίγο από το σπίτι και η Μαρία αναγκάζεται να μείνει μόνη της με τη μικρή Αναστασία. Ωστόσο ήταν αρκετά δύσπιστη με την όλη κατάσταση από την αρχή. Η ηθοποιός κάλεσε τον άντρα της λίγο πιο μετά να γυρίσει πίσω ενώ η μικρή έβαλε τα κλάματα καθώς φοβήθηκε πως θα την άφηναν μόνη της.

Η Μαρία Κορινθίου φάνηκε να εκνευρίζεται με τον σύζυγό της, ενώ αμέσως μετά η μικρή Αναστασία δέχτηκε να βγει έξω που την περίμενε ο Σάββας Πούμπουρας. Μιας και μιλάμε για το σόου, είδατε την προηγούμενη βδόμαδα που πέντε μαφιόζοι την «έπεσαν» στον Κώστα Αναγνωστόπουλο από το Survivor - Η φάρσα που απέτυχε

Πριν από την επική φάρσα στην Μαρία Κορινθίου στο Best Friend's Fear, ο Σάββας Πούμπουρας αποκαλύπτει γιατί δεν έκανε φάρσα στον Μουτσινά - «Βρήκα αντίσταση απ’ τον κύκλο του»

Ο Σάββας Πούμπουρας έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γιατί δεν έκανε φάρσα στον Νίκο Μουτσινά στο Best Friend's Fears. Όπως είπε ο γνωστός παρουσιαστής «βρήκε αντίσταση από τον κύκλο του».

Όπως είπε ο παρουσιαστής η εκπομπή θα τελειώσει στα τέλη Μαρτίου και αποκάλυψε και για ποιο λόγο δεν έκανε φάρσαν στον Νίκο Μουτσινά και την Σίσσυ Χρηστίδου.

«Στις φάρσες που κάνω προσπαθώ να γνωρίζω μια ιστορία που να αφορά τα θύματα, αλλά και το στενό τους περιβάλλον. Υπήρξαν άτομα στα οποία απέφυγα να κάνω φάρσα, όπως η Σίσσυ Χρηστίδου, που ξέρω πως φοβάται πολύ με αυτά, αλλά και αρκετοί ακόμα που ήξερα από την αρχή πως ήταν δύσκολοι ως άνθρωποι και δεν θα έβγαζαν καθόλου υλικό.

Ένα ακόμα πρόσωπο που είχα σκεφτεί να κάνω φάρσα, αλλά δεν το προχώρησα ήταν ο Νίκος Μουτσινάς. Ήξερα πως θα παρεξηγούνταν. Βρήκα αντίσταση απ’ τον κύκλο του. Το άφησα. Ο Νίκος δέχεται σάτιρα, τρόμαγμα όμως όχι. Δείτε εδώ και πώς ο Σάββας Πούμπουρας έφτιαξε μάσκες για τον κορωνοϊό

Όσο για το αν από θύτης έγινε ποτέ θύμα;

Ο Σάββας Πούμπουρας δήλωσε: «Όχι, δεν μου έχουν κάνει φάρσα. Πλέον, είμαι τόσο πονηρεμένος που το πρώτο που θα σκεφτώ σε ένα περίεργο σκηνικό είναι πως μου την έχουν στημένη για να μου κάνουν φάρσα. Με σταματούν στον δρόμο και πολλές φορές μου λένε “Θα σου κάνουμε φάρσα και θα δεις τι έχεις να πάθεις”. Με λίγα λόγια, πιστεύω πως είμαι αρκετά δύσκολο θύμα και καθόλου ευκολόπιστο».