Πέντε μαφιόζοι την «έπεσαν» στον Κώστα Αναγνωστόπουλο από το Survivor - Η φάρσα που απέτυχε

Όλα συνέβησαν στο Best Friends Fear

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πέντε μαφιόζοι την «έπεσαν» στον Κώστα Αναγνωστόπουλο από το Survivor - Η φάρσα που απέτυχε

Απέτυχε η φάρσα του Σάββα Πούμπουρα προς πρώην παίκτη του Survivor Κώστα Αναγνωστόπουλο. Μπορεί να του την «έπεσαν» πέντε μαφιόζοι, ωστόσο, εκείνος δεν «μάσησε» με αποτέλεσμα να αποτύχει. Η όλη επιχείρηση διήρκεσε μόνο εφτά λεπτά, καθώς ο ίδιος φαίνεται πως την κατάλαβε.

Συγκεκριμένα, ο μισθοφόρος ήταν ένα από τα «θύματα» του παρουσιαστή στο Best Friend’s Fear αυτή την εβδομάδα, σε μια παρόμοια φάρσα με αυτή που είχε γίνει στον Jerome Kaluta.

Ο μισθοφόρος του Survivor, ακολούθησε τον συνεργάτη του, Αντώνη, σε σπίτι σε ερημιά για να παραλάβουν κάποια άχρηστα από τον ιδιοκτήτη. Ξαφνικά όμως μπήκαν μέσα στο σπίτι πέντε μαφιόζοι, οι οποίοι ζήτησαν εξηγήσεις από τους δυο άντρες ρωτώντας γιατί βρίσκονται μέσα στο σπίτι.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος όμως, δεν φοβήθηκε τους μπράβους κρατώντας μια ειρωνική στάση απέναντι τους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα Σάββας Πούμπουρας να μπει στο σπίτι για να τελειώσει τη φάρσα, η οποία κράτησε μόνο εφτά λεπτά.

Και μιας και μιλάμε για το Survivor εσείς ακούσατε ποιος πρώην παίκτης ανακοίνωσε πως έγινε για πρώτη φορά πατέρας; Θα μείνετε άφωνοι γιατί δεν θα σας πήγαινε το μυαλό με τίποτα.

Πριν την φάρσα στον Μισθοφόρο με τους μαφιόζους, είδαμε πρώην παίκτρια να ποζάρει αγνώριστη

Και όμως η κοπέλα που ποζάρει στην παρακάτω εικόνα είναι πρώην παίκτρια του Survivor και ήταν πολύ αγαπητή στο κοινό. Μάλιστα, ήταν και συμπαίκτρια, αλλά και καλή φίλη της Κατερίνας Δαλάκα. Δεν πάει το μυαλό σας, αδιανόητο.

Ο λόγος για την Δήμητρα Βαμβακούση. Την γνωρίσαμε μέσα από το «Ελλάδα Τουρκία» και μπορεί να μην είχε ίσες επιδόσεις με τους συμπαίκτες της, ωστόσο κατάφερε να φτάσει λίγο πριν τον ημιτελικό και να αγωνιστεί με δυνατούς παίκτες.

Σήμερα με τις φωτογραφίες της στο λογαριασμό της στο Instagram προκαλεί χαμό στους διαδικτυακούς της φίλους. Κάνει καθημερινή γυμναστική και έχει «χτίσει» άψογες αναλογίες. Ενώ όπως φαίνεται, έχει και μεγάλο ταλέντο στο μόντελινγκ.

Μάλιστα, σε μια από τις φωτογραφίες της, τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε. Πόζαρε με γκλίτερ, ροζ σκιά και πούπουλα και πάθαμε σοκ.

Ωστόσο, δείτε και την αποκάλυψη που προκαλεί σοκ και ανατριχίλα. Πρώην - πολύ αγαπημένος - παίκτης του Survivor 1 διεγνώσθη με καρκίνο.