Μαρία Κορινθίου: Η κόρη της έχει μεγαλώσει πολύ - Είναι ίδια με τη μαμά της

Κούκλες και οι δύο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαρία Κορινθίου: Η κόρη της έχει μεγαλώσει πολύ - Είναι ίδια με τη μαμά της

Η αγαπημένη κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη, έχει μεγαλώσει πολύ και δείχνει να είναι ίδια με τη διάσημη μαμά της. Η αγαπημένη ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την πιο τρυφερή φωτογραφία με τη μικρή Ισμήνη.

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια και σε κάθε περίπτωση φαίνεται, πόσο αγαπημένοι είναι οι τρεις τους.

Η μικρή τους Ισμήνη, έχει γίνει μία κανονική κοπέλα, κάτι που διαπιστώσαμε από τη νέα υπέροχη ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου, η οποία πόζαρε αγκαλιά με την κόρη της προκειμένου να μιλήσει για το δημιούργημά της, το οποίο τυπώθηκε πριν από ένα χρόνο.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, η Μαρία Κορινθίου βίωσε ένα πολύ άσχημο περιστατικό, μιας και άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι της και τη λήστεψαν. Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες γύρω από το συμβάν.

Μαμά και κόρη χάρισαν το πιο πλατύ χαμόγελο στο φακό και απέδειξαν πως μοιάζουν, σαν δυο σταγόνες νερό, αν και είναι αλήθεια πως στο πρόσωπο της μικρής Ισμήνης, μπορούμε να διακρίνουμε και αρκετά χαρακτηριστικά του Γιάννη Αϊβάζη.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Μαρίας Κορινθίου με την κόρη της

Με το που ανέβασε η Μαρία Κορινθίου τη συγκεκριμένη φωτογραφία, τα likes έπεσαν "βροχή" από τους διαδικτυακούς της φίλους!

«Σήμερα το δημιούργημα μου, «Η Παραμυθοποιός» μου έχει γεννέθλια! Πριν ένα χρόνο, σαν σήμερα, πρώτοτυπώθηκε και εκδόθηκε από τις εκδόσεις @ekdoseis_ydroplano «Η παραμυθοποιός» μου, που δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη, από την αγάπη προς το παιδί μου και την αγάπη μου για το θέατρο. Ένα παραμύθι πέρα για πέρα αληθινό και ταυτόχρονα εκπαιδευτικό για τα μικρά παιδιά, για να μάθουν την σπουδαιότητα του θεάτρου, τις «καθημερινές» ορολογίες του θέατρο και να το αγαπήσουν μέσα από την ιστορία μας, της δικής μου και της Ισμηνούλας μου!» , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε η Μαρία Κορινθίου.

Μαρία Κορινθίου κόρη