Λήστεψαν την Μαρία Κορινθίου - Τι της πήραν;

Κάνει έκκληση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λήστεψαν την Μαρία Κορινθίου - Τι της πήραν;

Θύμα ληστείας έπεσε η Μαρία Κορινθίου, με την ηθοποιό να κάνει έκκληση μέσα από τα social media, καλής της φίλης. Τι είναι αυτό που της πήραν και που έγινε το περιστατικό; Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή Πρωινό.

Ειδικότερα, όπως θα δείτε μέσα από το βίντεο του Πρωινού, η Μαρία Κορινθίου πήγε στην Πλάκα να κάνει φωτογράφιση και της έκλεψαν το κινητό. Η ίδια ανέβασε αργότερα ένα βίντεο στα social media μιλώντας για τα το άσχημο αυτό περιστατικό.

Μάλιστα όπως είπαν στην εκπομπή του ANT1 βρέθηκε ο άντρας που της το πήρε όχι όμως και το κινητό της τηλέφωνο. Η ηθοποιός είπε στην Νάσυ Παραδεισάνου ότι περιμένει να το ανοίξουν και πάλι για να καταφέρει να κάνει το find my i-phone. Δείτε το σχετικό βίντεο.

Δείτε ωστόσο και τι είχε πει η ίδια για τα social media. Γιατί δεν θέλει να χρησιμοποιεί το Instagram;

Ποιο ήταν το απερίγραπτο σκηνικό που έγινε στον αέρα του Πρωινό με την Μαρία Κορινθίου που την λήστεψαν και της πήραν το κινητό της;

Στην εκπομπή Πρωινό μίλησαν ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου, με το ζευγάρι να αναφέρετε στο θέμα των ημερών, που δεν είναι άλλο από την καραντίνα. Ωστόσο έγινε και ένα απρόοπτο που έφερε αμηχανία στους δύο ηθοποιούς. Τι τους είπε η Φαίη Σκορδά και έμειναν κάγκελο;

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αιβάζης «Μένουν Σπίτι» και μίλησαν στο Πρωινό και τη Φαίη Σκορδά για το πώς περνάνε την καθημερινότητα τους. Μέχρι εδώ καλά! Το ζευγάρι μίλησε στην εκπομπή μέσω skype λέγοντας μεταξύ άλλων ότι θέλει να γυρίσει πίσω στην κανονικότητα, αφού "βαρέθηκαν" λίγο μέσα στο σπίτι.

6 σκυλιά. Μια γάτα που περιφέρεται στον κήπο. Βρήκαμε μια νυχτερίδα χθες. Την κορώνα έτσι την ονομάσαμε" είπε ακόμα το ζευγάρι αναφορικά με τα ζώα που έχει στο σπίτι τους.

Ωστόσο την ώρα που ήταν να κλείσουν την σύνδεση έγινε ένα αναπάντεχο που έφερε το διάσημο ζευγάρι σε περίεργη θέση. Τι είναι αυτό που είπε στον αέρα της εκπομπής της η Φαίη Σκορδά. Άκουσε κάτι και τους πέταξε την θεϊκή ατάκα!

Η Φαίη Σκορδά λοιπόν πέταξε μια ατάκα που τους άφησε κάγκελο. "Μη νομίζετε σας άκουσα που είπατε βαρεθήκαμε να περιμένουμε να βγούμε" τους είπε χαρακτηριστικά, με το ζευγάρι να μην νιώθει και ιδιαίτερα ευχάριστα