MasterChef: Η συγκινητική αναφορά του Σωτήρη Κοντιζά στον κορωνοϊό

Η ανακοίνωσή του για τις αλλαγές στον διαγωνισμό

Λίγο αφού ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του MasterChef, ο Σωτήρης Κοντιζάς θέλησε να κάνει μία πολύ συγκινητική αναφορά στην έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού προκειμένου να ανακοινώσει στους παίκτες τι αλλάζει στο ριάλιτι.

Ήδη από τα προηγούμενα επεισόδια είδαμε τους κριτές να μιλάνε στους διαγωνιζόμενους για τον κορωνοϊό, ανακοινώνοντάς τους πως όλες οι δοκιμασίες θα γίνονταν μέσα στην κουζίνα του MasterChef.

Expand player

Στο προηγούμενο επεισόδιο, αποχώρησε ο Δημήτρης Μπέλλος. Δείτε εδώ την αποκάλυψη που έκανε για την πλαστική επέμβαση.

Σήμερα, ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε στους διαγωνιζόμενους, πως δεν πρόκειται να γίνει κανένα ταξίδι στο εξωτερικό, όπως είχαμε δει στις προηγούμενες σεζόν του MasterChef. Βέβαια ξεκαθάρισε πως είχαν κανονίσει πολλά όμορφα πράγματα για τους παίκτες φέτος τα οποία δεν μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν.

Οι παίκτες που αποχωρούν σήμερα από τo MasterChef

Μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό του MasterChef και το τηλεοπτικό κοινό περιμένει καθηλωμένο να μάθει τις εξελίξεις! Στο σημερινό επεισόδιο 15/6 θα τα μαζέψουν και θα φύγουν δυο πρόσωπα κι εμείς έχουμε το Mega - Spoiler!

Στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef 4 από τη γαστρονομική κόντρα και το απαιτητικό τεστ δημιουργικότητας ανάμεσα στους τέσσερις παίκτες, δύο θα αποχαιρετήσουν τον διαγωνισμό.

Αυτοί είναι η Μαρία ( δείτε εδώ πράγματα που δεν ξέρετε για την Μαρία) και ο Τζον, που τελικά αποχωρεί απόψε. Μάλιστα ο Τζον κλείνει την πόρτα του MasterChef 4 με δάκρυα στα μάτια, καθώς ήθελε πολύ να είναι εκείνος που θα κόψει το νήμα του διαγωνισμού μαγειρικής. Στη συνέχεια, στο επεισόδιο της Τρίτης θα δούμε το πρώτο μέρος της μεγάλης αναμέτρησης, με τους δύο Σταύρους να μάχονται για το μεγάλο έπαθλο.

Δείτε το σημερινό τρέιλερ:

Και αποκλειστικό απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δημήτρης Μπέλλος: Το προσβλητικό σχόλιο στο Instagram και η επική απάντηση του

MasterChef: Ανάβει "φωτιές" η Ασημίνα Ουστάλλι στην παραλία