Δημήτρης Μπέλλος: H αποκάλυψη για την πλαστική που έκανε μετά το MasterChef

Πρώην παίκτρια τον «έδωσε» κανονικά

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Δημήτρης Μπέλλος: H αποκάλυψη για την πλαστική που έκανε μετά το MasterChef

Μια αποκάλυψη για την πλαστική που έκανε μετά το MasterChef ο Δημήτρης Μπέλλος, έκανε η πρώην συμπαίκτρια του Ντέμη Γεωργίου. Τι ανέφερε λοιπόν για την εμφύτευση μαλλιών που έκανε;

Η Ντέμη από το «Masterchef» μίλησε στην κάμερα του «Ευτυχείτε!» για τον τελικό του «Masterchef», ποιος πιστεύει πως θα το πάρει αλλά απαντάει και στις δηλώσεις του Γιώργου Λασκαρίδη για τις… στρατηγικές στο «Masterchef», αλλά και τον Δημήτρη Μπέλλο.

Όπως είπε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής, μίλησε με τον Δημήτρη Μπέλλο και έμαθε πως η εμφύτευση μαλλιών που έκανε, δεν ήταν από τα λεφτά του Silver Award, αλλά ήταν χορηγική. Δείτε εδώ την απίστευτη δήλωση που έκανε για την Μαρία.

«Δεν έχω καμία ενημέρωση για το πώς θα γίνει ο τελικός του MasterChef. Εννοείται πως θα ήθελα να πάω. Ας το πάρει ο καλύτερος. Νομίζω πως ήμουν πολύ καλά με όλα τα παιδιά. Έχω μιλήσει με τον Μπέλλο. Δεν έχει καμία σχέση το έπαθλο των 10.000 ευρώ με την εμφύτευση μαλλιών. Είναι χορηγική η επέμβαση που έκανε» είπε η Ντέμη Γεωργίου.

Δημήτρης Μπέλλος: Το προσβλητικό σχόλιο στο Instagram και η επική απάντηση του

Ένα προσβλητικό σχόλιο δέχτηκε στο Instagram, o Δημήτρης Μπέλλος, ωστόσο φρόντισε να δώσει την δική του επική απάντηση. Μια follower θέλησε να σχολιάσει την σχέση του με την Μαρία και εκείνος την έβαλε στη θέση του.

Ο Δημήτρης Μπέλλος ήταν ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef παρά το γεγονός ότι τα spoilers, έλεγαν πως θα αποχωρήσει ο Τζον.

O ίδιος στην πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι μαγειρικής ευχαρίστησε τους κριτές και όσους τον στήριξαν ενώ, όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια από τους διαδικτυακούς του ακολούθους ήταν πολλά.

Μια από τους followers ωστόσο έγραψε ένα προσβλητικό σχόλιο για τη σχέση του Δημήτρη Μπέλλου με τη Μαρία Μπέη. Ο Δημήτρης Μπέλλος δεν άφησε το σχόλιο και σχολίασε με επικό τρόπο.

Δείτε το σχόλιο του:

Δημήτρης Μπέλλος