MasterChef: Απίστευτη δήλωση από τον Μπέλλο - «Με τη Μαρία ήμασταν κουραστικοί»

Είναι ακόμα μαζί;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef: Απίστευτη δήλωση από τον Μπέλλο - «Με τη Μαρία ήμασταν κουραστικοί»

Ο Δημήτρης Μπέλλος αποχώρησε από το MasterChef και σήμερα εμφανίστηκε στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου», όπου δε δίστασε να κάνει μία απίστευτη δήλωση σχετικά με το πόσο κουραστικό ήταν αυτός και η Μαρία μέσα στο ριάλιτι.

Η αποχώρησή του από το MasterChef, ήρθε να σοκάρει τους τηλεθεατές, οι οποίοι γνώριζαν πως ο Μπέλλος θα φτάσει μέχρι και τους 4 του διαγωνισμού.

Ο ίδιος, θέλησε να σχολιάσει τη σχέση του με τη Μαρία, η οποία συζητήθηκε τόσο πολύ από την πρώτη κιόλας στιγμή που έγινε γνωστή, ενώ ξεκαθάρισε πως είναι ακόμα μαζί και μάλιστα, είναι πολύ ευτυχισμένοι.

Να σημειώσουμε πως πριν από μερικές μέρες, η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», τσάκωσε τη Μαρία και τον Μπέλλο σε κοινή έξοδό τους. Δείτε εδώ τα αποκλειστικά πλάνα.

Αυτή ήταν η απίστευτη δήλωση που έκανε ο Μπέλλος για τη Μαρία

«Με την Μαρία είμαστε ακόμα μαζί. Αν ήμουν ένα μήνα ακόμη μέσα στο παιχνίδι θα είχα γίνει αστροναύτης και θα τα είχα με εξωγήινο. Σε κάποια φάση πήγα εγώ στο σπίτι μου και η Μαρία στο σπίτι της, τόσο απλά. Με τι αεροπλάνο να πάω πίσω στην Νορβηγία, με ποια λογική; Για μένα με την Μαρία ήταν βαρετό το MasterChef μέσα στο σπίτι, οπότε η Μαρία έδωσε χρώμα και μια απαλή γκρίνια.

Μπέλλος - Μαρία σχέση

Μέχρι και για εμένα ήμασταν κουραστικοί. Είχα έναν άνθρωπο που εμπιστεύομαι και κάτι παραπάνω. Οι άλλοι έκαναν τις παρέες τους και εγώ έκανα την παρέα μου με την Μαρία. Στην αρχή ήταν πολύ ξινή, μετά γλύκανε λίγο και πίσω από τις κάμερες δεν μιλούσε μόνο η Μαρία, τα άκουγε και λίγο από εμένα. Έλεγα να μην δώσω συνέχεια γιατί δεν θα φύγουμε ποτέ.

Όχι καθόλου δεν με επηρέασε στην συμπεριφορά μου η Μαρία. Όταν γνώρισα καλύτερα τα παιδιά και επέλεξα με ποιους θα μιλάω, δε σημαίνει ότι αποτραβήχτηκα από κάποιους άλλους. Είναι οι πρώτες δυο εβδομάδες που θα δεις με ποιους θα ταιριάξεις», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μπέλλος.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Μπέλλος έκανε ένα σχόλιο για τον τελικό και τη Μαρία

«Εξαρτάται τις δοκιμασίες που θα έχει. Εάν έχει πιάτο αντιγραφής ο Τζον πάει τελικό με τα χίλια. Εάν έχει τεστ δημιουργικότητας, το Σταυρή τον βλέπω πολύ πεσμένο πίστευα θα φύγει σε δύο δοκιμασίες τώρα άνετα. Την γλύτωσε. Ο Σταύρος είναι σταθερός», είπε ο Δημήτρης Μπέλλος και πρόσθεσε: «Αν φτάσει η Μαρία τελικό το πήρε. Έχω πάθει πλάκα με την Μαρία, της λες κάτι και το κάνει».

Από την πλευρά του ο Κρατερός Κατσούλης τον κοίταζε λέγοντας: «Σε κοιτάμε γιατί προσπαθούμε να καταλάβουμε τι είπες, δεν είναι ότι δεν ακούσαμε», με την Κατερίνα Καραβάτου να συμπληρώνει: «Θα είναι κάτι τεράστιο.