Κατερίνα Λένη: Το μήνυμα όλο νόημα για το τέλος του MasterChef

«Θέλω να πω ένα ευχαριστώ....»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Λένη θέλησε να στείλει ένα μήνυμα όλο νόημα για το τέλος του MasterChef, για την νίκη του Σταύρου Βαρθαλίτη αλλά και για την εμπειρία της στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για την πιο viral παίκτρια του φετινού διαγωνισμού μαγειρικής. Η Κατερίνα Λένη μπορεί να αποχώρησε σχετικά νωρίς, ωστόσο έδειξε μεγάλη εξέλιξη και κατάφερε να αποκομίσει πολύ θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή.

Expand player

Με το τέλος του ριάλιτι, η Κατερίνα Λένη αποφάσισε να στείλει ένα μήνυμα για όλα όσα είδαμε. Να σημειώσουμε βέβαια πως χθες οι δύο φιναλίστ σχολίασαν την πορεία της στον διαγωνισμό. Δείτε εδώ όλα όσα είπαν για την Κατερίνα Λένη.

Αυτό είναι το μήνυμα όλο νόημα της Κατερίνας Λένη για το τέλος του MasterChef

«Βαθιά συγκινημένη, θέλω να μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις μου, για ένα υπέροχο ταξίδι που σήμερα έλαβε ΤΕΛΟΣ!

Αρχικά να συγχαρώ τους φιναλίστ για την επιτυχία τους, την επιμονή και προσήλωση στον στόχο τους. Βαρθαλιτη ένα Μεγάλο Μπραβο για την ΝΙΚΗ ΣΟΥ. Και σε εσένα Σταυρή για όλη σου την συμμετοχή και προσπάθεια και υπομονή και επιμονή!!!

Είστε και οι δυο σας εξαιρετικά παιδιά, και έπειτα και μάγειρες! Είμαι σίγουρη, πως η πορεία σας θα είναι εξίσου λαμπρή με τις προσωπικότητες σας! Και τώρα θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας, πολύ δικές μου, ενδόμυχες σκέψεις.. Νιώθω τόσο ευγνώμων!!!! Για την προσωπική υπέρβαση που τόλμησα και έκανα, και επέτρεψα στον εαυτό μου να διεκδικήσει το Όνειρο! Ένα όνειρο άκρως προσωπικό.. κι όμως τόσο ανανεωτικό!

Ήταν η αρχή για ένα νεο ξεκινημα. Κι όπως έχει πει και ο Μέντορας μου Κ. Κοντιζάς: ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΛΜΑΣ!!! Ένα μεγάλο Ευχαριστώ από καρδιάς, σε όσους πίστεψαν σε μένα, και μου έδωσαν την ευκαιρία,να διεκδικήσω το όνειρο μου! Και να εμπνευστώ μέσα από την Μαγειρική...

Να μην σταματάτε ποτέ και πουθενά! Να διεκδικείτε με σθένος αυτά που θέλετε... Γιατί η ζωή είναι Ωραία!», έγραψε η Κατερίνα Λένη στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στο χειρουργείο η Κατερίνα Λένη του MasterChef

MasterChef: Η Κατερίνα Λένη «δίνει» τον νικητή του παιχνιδιού