MasterChef - Τελικός: Οι δύο φιναλίστ σχολιάζουν τη συμμετοχή της Κατερίνας

Οι καλύτερες στιγμές της στο παιχνίδι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef - Τελικός: Οι δύο φιναλίστ σχολιάζουν τη συμμετοχή της Κατερίνας

Στο σημερινό δεύτερο και τελευταίο μέρος του τελικού του MasterChef, οι δύο φιναλίστ, έκατσαν μαζί στον καναπέ και σχολίασε φυσικά, την πολυσυζητημένη συμμετοχή της Κατερίνας στον διαγωνισμό μαγειρικής, η οποία ήρθε για να φέρει τα πάνω κάτω.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για την πιο viral παίκτρια του φετινού MasterChef. Μπορεί η Μαρία να μπόρεσε να πάρει για λίγο τη θέση της όταν αποχώρησε, ωστόσο κανείς δεν μπόρεσε ποτέ να αντικαταστήσει την Κατερίνα.

Κάνοντας λοιπόν μία αναδρομή στα όσα έγιναν φέτος, ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Σταυρής Γεωργίου αναφέρθηκαν στην Κατερίνα. Και οι δύο συμφώνησαν ότι ήταν ένας πολύ αληθινός άνθρωπος, ενώ από τη συζήτηση δε θα μπορούσε να λείπει και η κόντρα της με τον Γιώργο.

Ενώ οι δυο τους συζητούσαν για την Κατερίνα, η παραγωγή έκανε ένα απολαυστικό μοντάζ με τις καλύτερες ατάκες της! Στο μεταξύ, η Κατερίνα Λένη χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο. Δείτε εδώ τι συνέβη.

Αυτό είναι το όνομα του νικητή του MasterChef

Σύμφωνα λοιπόν με το spoiler που έχει βγει, τα πιο δυνατά πιάτα τα έχει ο Σταύρος Βαρθαλίτης, με αποτέλεσμα να προηγείται της βαθμολογίας και να αφήνει πίσω του τον Σταυρή Γεωργίου.

MasterChef Spoiler νικητής

Να σημειώσουμε ωστόσο, πως κάθε φορά που ένας νικητής αποχωρεί από το παιχνίδι γίνονται αποκαλύψεις. Όπως αυτή του Διονύση για τις... στενές επαφές μέσα στο παιχνίδι που δεν δείχνουν οι κάμερες.

Κάπου εδώ το spoiler μάλιστα που είχε κάνει η Φαίη Σκορδά, επιβεβαιώνεται, καθώς ο Σταύρος Βαρθαλίτης θα κερδίσει στις δοκιμασίες και τελικά θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του MasterChef.

«Η πρώτη δοκιμασία είναι το αγαπημένο πιάτο. Στη δεύτερη δοκιμασία που είναι μενού αντιγραφής νικητής. Έχουμε δύο ημιτελικούς και τις δύο κερδίζει ο ίδιος και έχουμε και τον τελικό! Ξέρω ότι στο Star σκέφτονταν μέχρι και την τηλεψηφοφορία, σκέφτηκαν όμως ότι συνέβη με το GNTM και έκαναν πίσω…», είχαν αναφέρει στο πάνελ της εκπομπής του Πρωινού. Δείτε ωστόσο, όλα όσα χάσατε από τον πρώτο τελικό.

MasterChef νικητής Σταυρός Βαρθαλίτης