Συγκλονισμένη η Φαίη Σκορδά - Ξέσπασε σε κλάματα η Περράκη στον αέρα του «Πρωινού»

Ο θάνατος που την «τσάκισε»

Συγκλονισμένη είναι η Φαίη Σκορδά, με την Αναστασία Περράκη που ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα του «Πρωινού». Το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε στον χαμό του πατέρα της και στο πως το αντιμετώπισε.

Αποκλειστική συνέντευξη στο Πρωινό παραχώρησε η Αναστασία Περράκη, η οποία μίλησε για τα ριάλιτι μόδας, το θάνατο του πατέρα της, τον σύντροφό της καθώς και για την κόρη της που της δίνει δύναμη στις όποιες δυσκολίες περνάει.

Expand player

Πριν από μερικούς μήνες η Αναστασία Περράκη «έχασε» τον πατέρα της, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε στις πολύ δύσκολες στιγμές που βίωσε και λυγίζει μπροστά στην κάμερα…

«Ήταν πολύ δύσκολο, πάρα πολύ δύσκολο. Ο τρόπος που έγινε, τολμώ να πω ότι για εκείνον ήταν αυτό που θα έπρεπε να είναι όταν θα φύγουμε όλοι… Έφυγε χορεύοντας…Τι να κάνουμε, συμβαίνουν αυτά…

Η κόρη μου μου έχει δώσει δύναμη», είπε η Αναστασία Περράκη με το πρόσωπό της να έχει πλημμυρίσει από δάκρυα.

Δείτε το βίντεο:

Στο Πρωινό ωστόσο, έγινε και μια απίστευτη αποκάλυψη για την Φαίη Σκορδά. Η λαμπερή παρουσιάστρια, είχε πάει σε τσιγγάνα γιατί ήθελε να της πει το φλυτζάνι. Όπως αποκάλυψε ήταν φίλη της γιαγιά της και την γνώριζαν αφού πήγαινε στο σπίτι της συχνά.

Το Πρωινό: Τίτλοι τέλους για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά - Όσα αποκάλυψε στον αέρα

Μια αποκάλυψη - ανακοίνωση θέλησε να κάνει η Φαίη Σκορδά μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 για το Πρωινό. Όπως έκανε γνωστό η ίδια, η εκπομπή της ρίχνει τίτλους τέλους σε λίγες εβδομάδες. Δείτε όσα αποκάλυψε.

Συγκεκριμένα, η τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της και όπως είναι λογικό όλες οι εκπομπές ρίχνουν αυλαία. Μερικές μας λένε οριστικό αντίο, ωστόσο η λαμπερή παρουσιάστρια θα μας υποδεχτεί και τη νέα σεζόν στο κανάλι.

Η Φαίη Σκορδά σήμερα το πρωί ανακοίνωσε πως η τελευταία τους εκπομπή θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουλίου. Στο πλατό μάλιστα, θα πραγματοποιηθεί ένα πάρτι με αγαπημένες επιτυχίες προκειμένου να μας αποχαιρετήσουν.

Στην παρέα τους για να τους διασκεδάσει θα βρίσκεται ο Διονύσης Σχοινάς.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έβγαλαν τούρτα στο Πρωινό - Δεν φαντάζεστε ποιος έχει γενέθλια

Το Πρωινό: Παραλίγο να δακρύσει on air η Φαίη Σκορδά - Τι συνέβη