Έβγαλαν τούρτα στο Πρωινό - Δεν φαντάζεστε ποιος έχει γενέθλια

Υπερπαραγωγή

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Έβγαλαν τούρτα στο Πρωινό - Δεν φαντάζεστε ποιος έχει γενέθλια

Έβγαλαν τούρτα στο Πρωινό γιατί είχε γενέθλια η Λίτσα Πατέρα. Η γνωστή αστρολόγος γιορτάζει και οι συνεργάτες της δεν θα μπορούσαν να μην της κάνουν μια έκπληξη on air και της ευχηθούν να τα εκατοστήσει.

4 Ιουνίου σήμερα και η Λίτσα Πατέρα έχει τα γενέθλια της. Όπως ήταν αναμενόμενο η Φαίη Σκορδά και οι υπόλοιποι συνεργάτες της δεν θα μπορούσαν να μην της κάνουν έκπληξη on air.

Η παρουσιάστρια έσκασε με μια εντυπωσιακή τούρτα, ενώ της τραγούδησαν όλοι μαζί, της έδωσαν μια ανθοδέσμη και της ευχήθηκαν να τα εκατοστήσει.

Η γνωστή αστρολόγος, όπως ήταν αναμενόμενο συγκινήθηκε με την κίνηση των συνεργατών της και χάρηκε πολύ με την έκπληξη τους. Λίγη ώρα πριν η Φαίη Σκορδά παραλίγο να δακρύσει on air.

Δείτε το βίντεο:

Λίγα λόγια για την Λίτσα Πατέρα που έχει σήμερα γενέθλια

Γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη σε μία από τις αλλεπάλληλες μεταθέσεις του πατέρα της, ο οποίος ήταν στρατιωτικός. Πολύ σύντομα εγκατέλειψε τα παιδικά όνειρα και τις σπουδές, με τις οποίες θα γινόταν καθηγήτρια γαλλικών, και ακολούθησε το αγαπημένο παιχνίδι των παιδικών της χρόνων - μετρούσε τ' αστέρια.

Έκανε πολλά ταξίδια, στις ΗΠΑ, τη Ρωσία, την Αυστραλία, τη Φορμόζα, τις Ινδίες. Μελέτησε φιλοσοφία των θρησκειών και συνάντησε δασκάλους που τη μύησαν στα μυστικά του σύμπαντος. Το 1984 πήρε το Certify από τη Mayo School of Astrology και το 1988 πήρε το Diploma. Στην Ελλάδα παρακολούθησε διάφορα σεμινάρια. Αρθρογραφεί από το 1985 σε εφημερίδες και περιοδικά: 7 Ημέρες, Γυναίκα, Βραδυνή, 24 Ώρες, Τηλεθεατής, Επικαιρότητα, Αδέσμευτος.

Έκανε ραδιοφωνικές εκπομπές και μέχρι σήμερα εργάζεται στον ΑΝΤ-1, όπου παίρνει μέρος σε καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή. Ασχολείται επίσης σοβαρά με την αγιογραφία. Με το έργο αυτό «επιχειρεί ένα ταξίδι διαφορετικό από αυτά που προτείνονται συνήθως. Είναι ένα ταξίδι πάνω και μέσα στον κόσμο, με τη βοήθεια της μελέτης των πλανητικών κινήσεων», όπως σημειώνει στον Πρόλογό του ο Βασίλης Βασιλικός. Από τον Οργανισμό Λιβάνη κυκλοφορούν τα βιβλία της: Στον Ποταμό των Ουράνιων Εξελίξεων - Τόμος Α'. Στον Ποταμό των Ουράνιων Εξελίξεων - Τόμος Β'.