Αποκάλυψη για την Φαίη Σκορδά! Είχε πάει σε τσιγγάνα γιατί ήθελε να...

Τι ήθελε;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Αποκάλυψη για την Φαίη Σκορδά! Είχε πάει σε τσιγγάνα γιατί ήθελε να...

Μια αποκάλυψη έκανε η Φαίη Σκορδά πως είχε πάει σε τσιγγάνα γιατί ήθελε να της πει το φλυτζάνι. Όπως αποκάλυψε ήταν φίλη της γιαγιά της και την γνώριζαν αφού πήγαινε στο σπίτι της συχνά.

Η Φαίη Σκορδά δεν δίστασε να αποκαλύψει στην σημερινή της εκπομπής πως στο παρελθόν της έχουν πει το φλιτζάνι.

Αφορμή στάθηκε ένα βίντεο που προβλήθηκε για τη Χριστίνα Μπόμπα, της οποίας της είπαν το φλιτζάνι και το έδειξε live στο Instagram.

Εκεί η παρουσιάστρια είπε: «Γιατί να μην πω την αλήθεια; Θα ντραπώ; Και μου άρεσε κιόλας. Στο χωριό η γιαγιά μου είχε μια φίλη, η οποία έλεγε το φλυτζάνι...

Ήταν τσιγγάνα, ήταν στο χωριό, έκανε βόλτες εκεί κοντά και γίνανε φίλες. Περνούσε, μας άφηνε αυγουλάκια και έπινε με τη γιαγιά μου καφέ και εμείς καθόμασταν με τις ξαδέρφες μου!

Είχε μακριά μαλλιά, με τα φορέματά της, πολύ όμορφη γυναίκα. Πού να θυμάμαι τι μου έλεγε; Απλά θυμάμαι τον τρόπο. Αυτό συνέβη πριν πάρα πολλά χρόνια», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια, ενώ δεν έλειψαν τα γέλια και τα πειράγματα.

Πρωινό: Έξαλλη η Φαίη Σκορδά - «Μη με ξαναβάλετε εδώ»

Έξαλλη έγινε on air η Φαίη Σκορδά με ένα πλάνο που δεν της άρεσε. «Μη με ξαναβάλετε εδώ» είπε η παρουσιάστρια, λόγω κακού φωτισμού. Η ίδια άρχισε να μεταφέρει το τραπεζάκι στον αέρα της εκπομπής.

Η Φαίη Σκορδά δεν φωτιζόταν καλά και είπε στην καλεσμένη της να τη βοηθήσει να μεταφέρουν το τραπεζάκι σε θέση που να φωτίζεται.

Η Φαίη Σκορδά είπε χαρακτηριστικά: «Κράτα από εκεί! Σας είπα για τα φώτα εδώ! Μη με ξαναβάλετε εδώ, δεν υπάρχει περίπτωση» και άρχισε να μετακινεί το έπιπλο μέχρι που έφτασε σε ένα σημείο του πλατό που όντως είχα καλό φωτισμό! Δείτε ωστόσο, φωτογραφία από το απίστευτο ξενοδοχείο που έμεινε η Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Ηλιόπουλος.

Φαίη Σκορδά έξαλλη