Ελένη: Η αναφορά στον Ματέο Παντζόπουλο και η αποκάλυψη - «Πήγα σπίτι τον έβαλα κάτω και...»

Τι συνέβη;

Μια αποκάλυψη για τον Ματέο Παντζόπουλο έκανε η Ελένη Μενεγάκη σήμερα 30/6 στην εκπομπή της, με αφορμή την αυριανή αποχώρηση της από το κανάλι και γενικά από την τηλεόραση. Τι έκανε όταν πήγε σπίτι;

Η παρουσιάστρια, πήρε την απόφαση να κάνει ένα διάλειμμα από τον χώρο της παρουσίασης και να αφιερωθεί στην οικογένεια της, αλλά και σε πράγματα που δεν μπόρεσε να κάνει όλα αυτά τα χρόνια λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Expand player

Η Ελένη Μενεγάκη, σήμερα λοιπόν στην εκπομπή της, θέλησε να μοιραστεί ένα γεγονός που σημειώθηκε στο σπίτι της, όταν επέστρεψε από το κανάλι. Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε τι είπε στον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο.

«Όταν έφυγα από εδώ και πήγα στο σπίτι μου και έβαλα κάτω τον Μάκη και τι του έλεγα, τι αναπτύξεις του έκανα αφού κάποια στιγμή μου λέει ο Μάκης μου «Αγάπη μου είσαι καλά;» και του λέω είμαι μάλλον σε φάση φιλοσοφική», αποκάλυψε. Δείτε εδώ γιατί μετακομίζει μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο το καλοκαίρι

Ελένη Μενεγάκη: Νέα φωτογραφία από το σπίτι της με τον Ματέο Παντζόπουλο - Απίστευτος ο κήπος τους

Νέα φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη από το σπίτι της με τον Ματέο Παντζόπουλο. Ο κήπος τους είναι απίστευτος και καταπράσινος, για αυτό και η παρουσιάστρια επιλεγεί να περνάει αρκετό από τον χρόνο της εκεί.

Με έναν διαφορετικό τρόπο είπε καλημέρα η Ελένη Μενεγάκη το πρωί της Τετάρτης στους διαδικτυακούς της φίλους.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια πόζαρε με νάζι στον κήπο του σπιτιού της στα Μελίσσια και δημοσίευσε την φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η παρουσιάστρια θα ρίξει αυλαία στην εκπομπή της την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τετάρτη 1 Ιουλίου. Η ίδια έχει τονίσει πως τουλάχιστον μέχρι την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται εκτός τηλεόρασης.

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε εδώ πόσο κοστίζει μία βραδιά τον Αύγουστο στο ξενοδοχείο του στην Άνδρο και θα πάθετε πλάκα!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νέα φωτογραφία από το καμαρίνι της βασίλισσας της ελληνικής τηλεόρασης - Τελικά ήταν τεράστιο

Ελένη: Μια ημέρα πριν φύγει από τον ALPHA έκανε αυτή την ανάρτηση