Ελένη Μενεγάκη: Μετακομίζει μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο το καλοκαίρι

Το τουρ με το σκάφος και το σπίτι στην ξενοδοχειακή μονάδα Όναρ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη: Μετακομίζει μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο το καλοκαίρι

Ο κύβος ερρίφθη και η Ελένη Μενεγάκη ρίχνει αυλαία της φετινής τηλεοπτικής σεζόν ακριβώς στις 30 Ιουνίου, ημέρα Τρίτη, κατά την οποία όχι μόνο λήγει και τυπικά το συμβόλαιό της, αλλά και η 15ετής συνεργασία της με τον Alpha. Αυτό που προξένησε έκπληξη βέβαια είναι πως για πρώτη φορά η Ελένη σταματάει τη χρονιά μεσούσης της εβδομάδας και όχι στο τέλος της, ως είθισται. Μετά από αυτό, λοιπόν, είναι έτοιμη να μετακομίσει όπως κάθε καλοκαίρι στην Άνδρο έχοντας στο πλευρό της τον Ματέο Παντζόπουλο!

Η παρουσιάστρια εδώ και λίγες μέρες δεν μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της για την ημέρα εκείνη που θα πει το «αντίο» στους τηλεθεατές της. Στην ενότητα της μαγειρικής της την περασμένη εβδομάδα, που μαγείρεψε η ίδια την αγαπημένη της σοκολατόπιτα, δάκρυσε μιλώντας για την αγάπη των συνεργατών της και ο λυγμός διέκοψε τη ροή του λόγου της. Σίγουρα δεν είναι εύκολος για εκείνη ο αποχωρισμός από την τηλεόραση, έστω και αν έχει χαρακτήρα προσωρινό, όπως πολλοί υποστηρίζουν. Είναι όμως μια τετελεσμένη απόφαση την οποία θα υπερασπιστεί μέχρι το τελευταίο λεπτό του τηλεοπτικού αέρα με αξιοπρέπεια.

Σε πρακτικό επίπεδο η παρουσιάστρια εδώ και λίγα 24ωρα άρχισε να αδειάζει το καμαρίνι της από τα δεκάδες ζευγάρια παπούτσια, τα ρούχα και τα προσωπικά της αντικείμενα. Επειδή όμως οι αλλαγές δεν την τρομάζουν, την ίδια στιγμή ξεκίνησε να ετοιμάζει βαλίτσες για την αγαπημένη της Άνδρο. Είναι η καθιερωμένη μετακόμιση που κάνει κάθε καλοκαίρι στα Άχλα. Ήδη το σπίτι, που βρίσκεται εντός της ξενοδοχειακής μονάδας, είναι έτοιμο για εκείνη, τον σύζυγο, τα παιδιά και τους φίλους της που θα μείνουν μαζί τους το καλοκαίρι.

Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος μετακομίζουν

Εκτός από τα πρώτα μπάνια του καλοκαιριού, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου έγινε και το πρώτο οικογενειακό βραδινό γλέντι στη μεγάλη πέτρινη βεράντα με θέα το πέλαγος. Από την 1η Ιουλίου βέβαια βάζει πλώρη και για άλλους προορισμούς, καθώς με το μικρό της σκάφος θα κάνει τη συνηθισμένη βόλτα της στις Κυκλάδες. Αυτή τη φορά, όπως λέει, θέλει να εξερευνήσει μέρη και νησιά στα οποία δεν έχει ξαναπάει. Και επειδή το αγαπημένο της μότο από παλιά υπήρξε το «η ζωή είναι ωραία», η Ελένη θέλει πια να ζήσει τις χαρές και τις ομορφιές της στην κάθε τους λεπτομέρεια. Έτσι θα νιώθει ευτυχισμένη χωρίς να της λείπει το καθημερινό «σας αγαπώ» που για τρεις δεκαετίες έλεγε στους τηλεθεατές της.

Τα ταξίδια του φθινοπώρου

Βαλίτσες για δεύτερη φορά η Ελένη θα ετοιμάσει ξανά στα τέλη Αυγούστου. Και θα το κάνει για έναν λόγο που εξίσου τη συγκινεί, καθώς ο πρωτότοκος γιος της Άγγελος θα ξεκινήσει τις σπουδές του στο εξωτερικό και εκείνη θέλει να είναι στο πλευρό του στην ενηλικίωσή του. Τώρα θα έχει τον χρόνο να σταθεί δίπλα του απαλλαγμένη από επαγγελματικές υποχρεώσεις. Και αυτός ο ποιοτικός και ουσιαστικός χρόνος που θα έχει πια με τα παιδιά της ήταν ένα όνειρο που τελικά θα το κάνει πραγματικότητα.

Ο καλύτερος αδερφός και ο καλύτερος μπαμπάς!

«Τα αδερφάκια ταξιδεύουν στο νησί» έγραψε η Ελένη στη φωτογραφία της με τον αδελφό της Θοδωρή ο οποίος τη συνόδεψε στο ταξίδι της στην Άνδρο. Εκεί ήδη την περίμεναν τα παιδιά της, με τη μικρότερη Μαρίνα σε άψογο καλοκαιρινό στυλ να φωτογραφίζεται στο πλευρό του μπαμπά της, Μάκη, στη μεγάλη βεράντα του σπιτιού.

Μάλιστα, με αυτή την υπέροχη φωτογραφία που τράβηξε η Ελένη ευχήθηκε στον άντρα της για τη Γιορτή του Πατέρα το πρωί της Κυριακής. Όλη η αγάπη της σε δύο μόνο φωτογραφίες!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ