Έφυγε για διακοπές η Ελένη Μενεγάκη - Με ποιον πάει στην Άνδρο;

Ξεκινάει το μαγευτικό της Σαββατοκύριακο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έφυγε για διακοπές η Ελένη Μενεγάκη - Με ποιον πάει στην Άνδρο;

Με το που τελείωσε τη σημερινή της εκπομπή, η Ελένη Μενεγάκη μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε για διακοπές στην Άνδρο, ωστόσο η αγαπημένη παρουσιάστρια δεν πάει μόνη της στο νησί, αλλά έχει μαζί της την πιο ξεχωριστή παρέα.

Τα τελευταία Σαββατοκύριακα, τα περνάει σχεδόν όλα στην Άνδρο, η Ελένη Μενεγάκη η οποία προσπαθεί να ξεφεύγει για λίγο από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να χαλαρώνει στο αγαπημένο της νησί.

Για το λόγο αυτό, η αγαπημένη παρουσιάστρια πήρε τον αγαπημένο της αδερφό, Θοδωρή Μισόκαλο και πήγαν μαζί στη Άνδρο όπου θα μείνουν στο ξενοδοχείο του συζύγου της, Μάκη Πανζόπουλου. Δείτε εδώ πόσο κοστίζει μία βραδιά τον Αύγουστο στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο και θα πάθετε πλάκα!

«Επιτέλους το Σαββατοκύριακο ξεκινά και οι όμορφες παραλίες, μας περιμένουν φίλοι μου. Επιβιβάζομαι με προορισμό καταγάλανα νερά», έγραψε η αγαπημένη παρουσιάστρια στη φωτογραφία που ανέβασε.

Λίγη ώρα αργότερα, πόζαρε στο πλευρό του αγαπημένου της αδερφού, με τον οποίο πάει στην Άνδρο.

Λίγο νωρίτερα μέσα στη μέσα, πριν κλείσει την εκπομπή της, η Ελένη Μενεγάκη βούρκωσε

Λίγο πριν το τέλος της σημερινής της εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της και έτσι βούρκωσε στον αέρα, όταν αναφέρθηκε στους αγαπημένους της συνεργάτες, τους οποίους θα χρειαστεί να αποχωριστεί με το τέλος της σεζόν.

Μπορεί πριν από λίγο καιρό να ανακοίνωσε στους τηλεθεατές της πως πρόκειται να αφήσει πίσω της την ελληνική τηλεόραση, μετά από την μακροχρόνια καριέρα της, ωστόσο η Ελένη Μενεγάκη συγκρατήθηκε και δεν έβαλε τα κλάματα.

Όσο περνάει ωστόσο ο καιρός και πλησιάζει στην ημέρα που θα πει το οριστικό "αντίο", η αγαπημένη παρουσιάστρια δείχνει να συγκινείται όλο και περισσότερο. Ειλικρινής όπως πάντα, η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε χθες το μεγάλο άγχος που έχει για τις εξετάσεις του γιου της. Δείτε εδώ όλα όσα είπε για τον Άγγελο Λάτσιο.

Γι΄αυτό το λόγο βούρκωσε στη σημερινή της εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη

Σήμερα λοιπόν έφτιαξε σοκολατόπιτα και έστειλε στους συνεργάτες της που είναι στο κοντρόλ και συγκινημένη είπε στον αέρα ότι μαθαίνει τα όμορφα λόγια που λένε για εκείνη… λίγες μέρες πριν ρίξει αυλαία και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της!

Ελένη Μενεγάκη κλάματα