Ελένη Μενεγάκη: Προβληματισμένη στην εκπομπή της - Το άγχος της για τον Άγγελο Λάτσιο

Εξέφρασε την ανησυχία της η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Προβληματισμένη στην εκπομπή της - Το άγχος της για τον Άγγελο Λάτσιο

Η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε πολύ προβληματισμένη τη σημερινή της εκπομπή και όχι άδικα, καθώς εξέφρασε το μεγάλο της άγχος για τις εξετάσεις που δίνει ο μεγάλος της γιος της, Άγγελος Λάτσιος, ο οποίος τελειώνει φέτος το σχολείο.

Όπως όλες οι μανούλες, έτσι και η Ελένη Μενεγάκη δε θα μπορούσε να μην είναι ανήσυχη για τις εξετάσεις του γιου της. Ο Άγγελος Λάτσιος τελειώνει φέτος το σχολείο και ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στο πανεπιστήμιο.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει δείξει πως έχει μεγάλη άνεση με τους τηλεθεατές της και μπορεί να τους εκμυστηρευθεί τα πάντα. Άλλωστε, η πολύχρονη εμπειρία της στον χώρο της τηλεόρασης, της έχει επιτρέψει να χειρίζεται τον λόγο και την κάμερα με τον καλύτερο τρόπο.

Πολύ συχνά λοιπόν εξιστορεί περιστατικά από την καθημερινότητά της, ενώ άλλες φορές μοιράζεται τις σκέψεις της με το κοινό της. Δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε σε προηγούμενη εκπομπή της για ένα απίστευτο περιστατικό με τη μικρή Μαρίνα.

Σήμερα, η Ελένη Μενεγάλη μπήκε αργοπορημένη στο πλατό και εξήγησε το λόγο, αποκαλύπτοντας τις σκέψεις που κάνει για τις ιδιαίτερες μέρες που περνάει ο γιος της.

Γι' αυτό το λόγο ήταν προβληματισμένη με τον Άγγελο Λάτσιο η Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη σήμερα, 18/6, ανέφερε αρκετά προβληματισμένη: «Τι κάνετε; Εσείς πώς είσαστε; Τι σχέδια, τι όνειρα κάνετε; Μάλλον μήπως αρκετοί από εσάς είστε πιεσμένοι από το άγχος των παιδιών σας, που δεν ξέρω ίσως αν είναι το δικό μας, δηλαδή των γονιών λίγο παραπάνω από των παιδιών μας… υπάρχουν βέβαια και τα παιδιά που είναι τρελαμένα για να τα πάνε καλά στις εξετάσεις τους…

Τίποτα δεν είναι σωστό να γίνεται ακραία, αυτή είναι η γνώμη μου. Κουράγιο. Θα τελειώσετε και εσείς τις εξετάσεις σας και εμείς τις δικές μας, εξετάσεις σχολείου, εργασιών και το καλοκαιράκι είναι προ των πυλών»!

Ελένη Μενεγάκη Άγγελος Λάτσιος