Η αναφορά της Ελένης στη μικρή Μαρίνα: «Επειδή τρόμαξα πάρα πολύ με αυτό το περιστατικό...»

Τι είπε για την κόρη της;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Η αναφορά της Ελένης στη μικρή Μαρίνα: «Επειδή τρόμαξα πάρα πολύ με αυτό το περιστατικό...»

Μια αναφορά έκανε η Ελένη Μενεγάκη στη μικρή Μαρίνα με αφορμή την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας. Μάλιστα η παρουσιάστρια έκανε γνωστό πως τρόμαξε και έτσι αναγκάστηκε να μιλήσει στην μικρή της κόρη για αυτό.

Για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας και το αίσιο τέλος που είχε η υπόθεση με την επιστροφή του κοριτσιού στην οικογένειά του, συζήτησαν το μεσημέρι της Δευτέρας η Ελένη Μενεγάκη παρέα με τους συνεργάτες της.

«Επειδή τρόμαξα πάρα πολύ με αυτό το περιστατικό και ξεκίνησα να λέω στην κόρη μου που είναι πέντε χρονών πως “δε θέλω να απομακρύνεσαι από μένα, γιατί μπορεί να σε χάσω, μπορεί να σε κλέψουν”. Αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να το τρομάζεις τόσο πολύ το παιδί» είπε αρχικά η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Τότε τον λόγο πήρε η Ελένη Μενεγάκη, και είπε: «Αυτήν την κουβέντα κάναμε και εμείς στο σπίτι μας το Σαββατοκύριακο. Αλλά ακόμη δεν καταλήξαμε. Για το πεντάχρονο. Για τα μεγάλα είναι αλλιώς. Για το πεντάχρονο συμφωνώ πως θέλει μια ιδιαίτερη προσοχή και όχι να φοβίζουμε το παιδί. Εξάλλου από εμάς εξαρτάται το αν θα βρεθεί κάπου μόνο του το πεντάχρονο κάπου. Μαζί θα είμαστε συνέχεια».

Έπεσε το follow από την Ελένη Μενεγάκη - Πλέον ακολουθούνται στο Instagram με την...

Μετά από πολύ καιρό, το follow έπεσε από την Ελένη Μενεγάκη, η οποία πλέον ακολουθείτε στο Instagram με την πιο πολυσυζητημένη περσόνα στον κόσμο του διαδικτύου. Η παρουσιάστρια τόλμησε να κάνει σήμερα την κίνηση που θα τρελάνει όλα τα social media!

Η Ελένη Μενεγάκη έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram στην Ελλάδα και όχι άδικα. Με πάνω από 1 εκατομμύριο ακόλουθους, η παρουσιάστρια μοιράζεται καθημερινά ένα σωρό στιγμιότυπα από τη ζωή της.

Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε, πως σε προηγούμενη εκπομπή της, η Ελένη Μενεγάκη έστειλε ένα μήνυμα όλο νόημα για την αποχώρησή της από τον ALPHA. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Έχοντας πάει διακοπές στην Άνδρο, η παρουσιάστρια, ανέβασε μία φωτογραφία από μία μαγευτική παραλία από τα Άχλα.

Αυτή έκανε follow η Ελένη Μενεγάκη

Το πρόσωπο με το οποίο πλέον ακολουθείται η Ελένη Μενεγάκη στο Instagram, δεν είναι άλλο από την Soula Glamorous!

Η περσόνα του Instagram της το ζήτησε κάτω από τη φωτογραφία της, και η παρουσιάστρια έσπευσε να κάνει το αίτημά της πράξη.

Ελένη Μενεγάκη Soula Glamorous